Praktijk voor Sensi-therapie

Boeken

Verschillende keren ben ik bij Karin Janssen geweest in haar praktijk Renascor. De eerste keer was in 2007. Ze heeft in mei 2012 haar eerste boek geschreven ‘Kinderen bewust (op)voeden.

 

Dat was een heel boeiend boek! Ik heb het meteen gekocht en had het al snel uitgelezen.

 

 

Het was voor mij geen nieuwe kost, het boek ‘Kinderen bewust (op)voeden, want ik had een aantal dingen al een keer, of 2 keer, meegemaakt. Prikkels met kinderen, die daardoor ziek werden. Kinderen op school. Linker en rechter hersenhelft. Vaccinaties ontstoren.

Lees mijn 1e blog maar eens of mijn 2e blog.

Maar Karin Janssen heeft 2 boeken geschreven en in juni 2020 uitgebracht. Dus ze zijn pas nieuw. 

 

‘Overprikkeling bij kinderen’. Het is een verdieping op het eerste boek ‘Kinderen bewust (op)voeden’ met diepgaande, niet eerder beschreven inzichten over kinderen van deze tijd. http://www.vredemetjezelf.nl/winkel

  • is jouw kind snel overprikkeld?
  • zit jouw kind niet goed in zijn vel?
  • ondervind jij ook dat het schoolsysteem niet meer klopt?
  • wens je meer rust en balans in je gezin? 

 

Voor meer informatie zie overprikkeling bij kinderen.nl. 

 

 

‘Prikkelstorm’ is een boek speciaal voor kinderen. Als krachtige aanvulling op het boek ontwikkelde zij Prikkelstorm coachingskaarten en het Prikkelstorm geheugenspel. Spelenderwijs leren kinderen via de memokaartjes over prikkels, de verschillende soorten prikkels en wat ze kunnen doen bij overprikkeling. De kaartjes zijn een feest van herkenning, omdat ze overeenkomen met de illustraties in het boek. http://www.vredemetjezelf.nl/winkel.

 

Voor meer informatie zie prikkelstorm.nl

 

 

Ik heb de workshop Prikkelstorm begin september gevolgd bij Karin Janssen. Dus ik kan je meer vertellen over hoe het kind gehoord, gezien en begrepen wordt. Het kind krijgt bestaansrecht. Het kind kan zichzelf zijn, in zijn kracht gaat staan, zijn lichtje laat stralen.

 

In het boek ‘Overprikkeling bij kinderen’ staat ook een hoofdstuk over ‘bijzondere bronnen van overprikkeling’. En op welk niveau de prikkels overprikkeling veroorzaken. Er zijn 10 bijzondere bronnen van overprikkeling, die kun je lezen in het boek.

 

Karin heeft deze boeken geschreven om haar ervaring en bijzondere vormen van overprikkeling te delen. En dat wil ik met jullie doen, deze boeken delen.

 

Je haalt er zeker iets uit voor je kind. En wij zijn ook kind geweest, misschien is wat je leest wel van toepassing op jezelf 😉.

 

Met de Global Diagnostics bodyscan kan ik de vaccinaties ontstoren. En als je denkt last van straling te hebben, kan ik deze ook bij je uitmeten. Het staat ook in het boek, of je kunt op straling kijken. Voor beide kun je bij mij een afspraak maken. 

 

Als je 1 boek, of 2 boeken, of het Prikkelstorm Geheugenspel wil bestellen, kun je ze bij mij bestellen. Hier vind je de link vredemetjezelf.nl/winkel, klik op winkel. 

 

En als je nu denkt, bij de bijzondere vormen van overprikkeling, dat 1 vorm of misschien wel een paar, op jou van toepassing is/zijn en je wilt er iets aan gaan doen, ben je van harte welkom in mijn praktijk of bij een Sensi behandeling op afstand!