Praktijk voor Sensi-therapie

Boeken

Verschillende keren ben ik bij Karin Janssen geweest in haar praktijk Renascor. De eerste keer was in 2007. Ze heeft in mei 2012 haar eerste boek geschreven ‘Kinderen bewust (op)voeden.

 

Dat was een heel boeiend boek! Ik heb het meteen gekocht en had het al snel uitgelezen.

 

 

Het was voor mij geen nieuwe kost, het boek ‘Kinderen bewust (op)voeden, want ik had een aantal dingen al een keer, of 2 keer, meegemaakt. Prikkels met kinderen, die daardoor ziek werden. Kinderen op school. Linker en rechter hersenhelft. Vaccinaties ontstoren.

Lees mijn 1e blog maar eens of mijn 2e blog.

Maar nu heeft Karin Janssen 2 boeken geschreven.

 

‘Overprikkeling bij kinderen’. Het is een verdieping op het eerste boek ‘Kinderen bewust (op)voeden’ met diepgaande, niet eerder beschreven inzichten over kinderen van deze tijd

 

 

 

 

 

‘Prikkelstorm’ is een boek speciaal voor kinderen. Als krachtige aanvulling op het boek ontwikkelde zij Prikkelstorm coachingskaarten en het Prikkelstorm geheugenspel. Spelenderwijs leren kinderen via de memokaartjes over prikkels, de verschillende soorten prikkels en wat ze kunnen doen bij overprikkeling. De kaartjes zijn een feest van herkenning, omdat ze overeenkomen met de illustraties in het boek

 

 

 

In ‘Overprikkeling bij kinderen’ heeft Karin 3 typen hooggevoelige kinderen beschreven.

1 Harmoniekinderen

2 Kinderen met een sterke wil

3 Supergevoelige kinderen waaronder kinderen met autisme.

 

Ik weet nu wel wat onze kinderen zijn. Een kind met een sterke wil en een harmoniekind. Er staat ook in het boek dat ze mekaar wel aanvullen en dat is ook niets nieuws voor mij😁😉.

 

In het boek ‘Overprikkeling bij kinderen’ staat ook een hoofdstuk over ‘bijzondere bronnen van overprikkeling’. En op welk niveau de prikkels overprikkeling veroorzaken. Er zijn 10 bijzondere bronnen van overprikkeling, die kun je lezen in het boek.

 

Ik heb het pas uitgetest bij cliënten van mij. Zij hadden 2 oorzaken van overprikkeling, met daarbij de klachten die de overprikkeling veroorzaakte. Dus ik kon het boek meteen in praktijk brengen.

 

Karin heeft deze boeken geschreven om haar ervaring en bijzondere vormen van overprikkeling te delen. En dat wil ik met jullie doen, deze boeken delen.

 

De boekpresentatie die Karin heeft gehouden kun je zien op: Klik hier

 

Karin vertelt globaal (duurt wel 1 uur) wat er in de boeken staat.

 

De 2e presentatie die ze gegeven heeft is Prikkelstorm. Deze duurt iets korter, 41 minuten, klik hier.

 

Je haalt er zeker iets uit voor je kind. En wij zijn ook kind geweest, misschien is wat je leest wel van toepassing op jezelf 😉.

 

Met de Global Diagnostics bodyscan kan ik de vaccinaties ontstoren. En als je denkt last van straling te hebben, kan ik deze ook bij je uitmeten. Het staat ook in het boek, of je kunt op straling kijken. Voor beiden kun je bij mij een afspraak maken. 

 

Als je 1 boek, of 2 boeken, of het Prikkelstorm Geheugenspel wil bestellen, kun je ze bij mij bestellen. Hier vind je de link winkel.

 

En als je nu denkt, bij de bijzondere vormen van overprikkeling, dat 1 vorm of misschien wel een paar, op jou van toepassing is/zijn en je wilt er iets aan gaan doen, ben je van harte welkom in mijn praktijk of bij een Sensi behandeling op afstand!