Praktijk voor Sensi-therapie

Over mij - Vrede met Jezelf

 Mijn naam is Agnes van Vreede-Dunnewijk en ik ben Sensi-therapeute.

Mijn zoektocht naar alternatieve therapie is begonnen toen mijn 2 dochters een jaar na elkaar ziek werden (voornamelijk steeds hevig wordende hoofdpijn / hooggevoelig / hoogsensitief).  Na een aantal moeizame jaren zijn ze er, gelukkig, weer goed bovenop gekomen. De hooggevoeligheid zit wel in de familie, zowel aan mijn kant als aan mijn echtgenoot zijn kant.

Daarna ben ik begonnen met de opleiding voor Sensi-therapie. In die tijd was ik werkeloos en wel toe aan een ‘alternatieve’ uitdaging. De opleiding is specifiek gericht op hooggevoeligheid en om de mens in zijn totaliteit te behandelen. Toen ik begon met de vervolgopleiding kon ik deze, door een aantal hobbels op mijn weg, niet afmaken. Dat heb ik na 1½ jaar gelukkig wel kunnen doen.

Uiteindelijk heb ik alle opleidingen tot Sensi-therapeut met goed gevolg afgelegd.

Nu wil ik graag doorgeven wat ik heb mogen ontdekken dankzij de hulp van Sensi.  Kom eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Agnes van Vreede-Dunnewijk