Praktijk voor Sensi-therapie

Sensi-therapie - Vrede met Jezelf

Wat is Sensi-therapie:

Sensi-therapie is therapie van deze tijd. Het is een holistische therapie die aansluit op de problematiek van deze tijd. De combinatie van diverse (natuur-geneeskundige) therapieën maken deze vorm van therapie zo effectief. Sensi-therapie ondersteunt het zelfgenezend vermogen van het lichaam en is erop gericht de onbalans te herstellen op zowel fysiek als mentaal emotioneel niveau. Wanneer de balans hersteld is, verminderen of verdwijnen klachten en zul je weer lekker in uw vel zitten.

Sensi-therapie is een kortdurende therapie. Er zijn gemiddeld 2 à 3 behandelingen nodig. Het kan ook zijn dat er maar 1 behandeling nodig is.

Wat doet Sensi-therapie:

  • Weghalen gifstoffen uit het lichaam (ontgiften met remedies en orthomoleculaire preparaten)
  • Stoppen met het toevoegen van gifstoffen in het lichaam (dieet en allergie meting)
  • Wegnemen van de oorzaken (o.a. remedies)
  • Direct op gang brengen van het proces (o.a. massagetechnieken en emoties vrijmaken)

De behandeling

De behandeling duurt ca. 1 tot 2 uur per consult en afhankelijk van wat er tijdens de behandeling zich voordoet. Ik meet je uit met een “bio-sensor”.

Het streven is naar zo groot mogelijk effect in zo weinig mogelijke behandelingen! Het is een mens-  en vooral ook kind- vriendelijke behandelmethode. Voor een korte omschrijving van de diverse behandeltherapieën zie werkwijze (link).