Praktijk voor Sensi-therapie

Voeding en allergie, aanvullingen - Vrede met Jezelf

Vaak zijn er naast de diverse behandelingen middelen nodig om het proces wat in je begonnen is te ondersteunen zodat de effectiviteit groter is. Het lichaam kan ook vol zitten met giftige stoffen (tgv inentingen, voeding enz) , het lichaam kan signalen af gaan geven zoals vermoeidheid, hoofdpijn, vergeetachtigheid, concentratieproblemen, pijntjes, tics en allergische reacties.

 

Met de biosensor (energetisch meetinstrument) wordt gemeten of er tekorten zijn in het lichaam en welke aanvullingen wenselijk zijn. Het lichaam kan tijdelijk overgevoelig zijn voor bepaalde stoffen (allergiemeting) of er blijkt dat een dieet wenselijk is. Een voorbeeld hiervan is een hypoglycemie dieet dat de bloedsuikerspiegel zo gelijkmatig mogelijk wil houden.

 

Sensi Cure Remedies
Dit zijn druppeltjes op waterbasis waaraan positieve eigenschappen van edelstenen en bloesems zijn toegevoegd. Zij kunnen zorgen voor het versterken van bepaalde eigenschappen zoals rust, ontspanning, inzicht, acceptatie of geduld.

Edelstenen
Alle (half)edelstenen hebben door hun energetische trilling een bepaald effect op de energie van de mens. Door een steen bij je te dragen kan de trilling doorwerken op je eigen staat van zijn. Zo kunnen stenen je bijvoorbeeld helpen te beschermen tegen invloeden van buitenaf, je beter laten aarden of je meer rust en zelfvertrouwen geven.

Voedingssupplementen en orthomoleculaire aanvullingen
Deze zijn er op gericht de natuurlijke werking van het lichaam aan te spreken en te optimaliseren.