Vrede Met Jezelf
Werkwijze

Werkwijze

Welke behandelvormen kunnen gebruikt worden:

Drukpunt-behandeling
Ons lichaam is net een boek wat je kunt lezen. Op het lichaam zitten bepaalde meridiaanpunten. Wanneer deze pijnlijk zijn bij aanraking met lichte druk dan kan er gekeken worden welk thema hier achter ligt. Vaak is het zo door bewust worden de pijn kan verminderen.

Burnout protocol

Tijdens het Burn-out protocol kijken we hoe we het lichaam weer zo snel mogelijk in kunnen balans krijgen. Hiervoor meten we uit of er een drukpuntmassage of lichaamsmassage nodig is, deze zorgen ervoor dat stress, onzekerheden en piekeren al snel uit het systeem verwijderen.

Holistic pulsing

Wanneer er in het lichaam blokkades zitten kunnen deze door een massage (over de kleren heen!) of door wiegen of zacht schudden losgemaakt worden en kan de energie weer door ons lichaam stromen.

EFT (emotional freedom techniek)

Onder het uitspreken een kort zinnetje wat de kern van het probleem (bijv.angst, fobie, schuldgevoel, dwangmatige gedachte) samenvat,  worden op bepaalde punten op de handen, gezicht en bovenlichaam zachte tikjes gegeven om zo vastzittende emoties los te maken en er balans voor in de plaats mag komen.

 Voetreflexologie 

De voeten zijn een afdruk van ons hele lichaam. Mocht het testen met de biosensor uitwijzen dat voetreflex nodig is dan kan dit bestaan uit het licht aandrukken van diverse drukpunten op en onder de voet om bijv. spanning weg te laten vloeien.

SSR (sensi stress release), CLC (Current life clearance), PLC (past life clearance)

Doel van deze methodes zijn om problemen op het gebied van trauma, vroege of vorige herinneringen, energetisch ballast en verstoringen als gevolg van gedachtepatronen en negatieve overtuigingen op te lossen.

Sensi Intence

Sensi Intence richt zich op het verhogen van het immuunsysteem en het hervinden van balans bij mensen met chronische ziekten en kanker.