Praktijk voor Sensi-therapie

Bodyscan

Een Global Diagnostics bodyscan is als een APK keuring voor je auto. Het brengt je gezondheid in beeld.

Een bodyscan meet jouw lichaam op 612 lichaamsfuncties. De meting duurt slechts 8 minuten en is geheel pijnloos. Je wordt aangesloten via 2 elektrodes aan de voeten, dit is gekoppeld aan je computer. Het resultaat van deze meting op de computer geeft je een globaal inzicht van hoe het op het moment van de meting is gesteld met je gezondheid.

 

Lang voordat er klachten optreden, is meetbaar vast te stellen waar zich verstoringen bevinden. Op deze manier kan de behandelaar vroegtijdig preventieve maatregelen adviseren en kunnen ziekten worden voorkomen.

De oorzaak van de klachten wordt behandeld en niet de symptomen, waardoor klachten verdwijnen.

Je gezondheid in beeld: Wil je de achtergrond van je klacht, aandoening en pijn leren kennen of wil je juist problemen in de toekomst voorkomen?

Meten is weten! Je vraagt je misschien af: waarom kan het voor mij belangrijk zijn om een total body-scan te laten maken?

Energie in je lichaam is nu net zo meetbaar als bloeddruk, hartritme, longfunctie en talloze andere lichaamsfuncties. Bodyscan maakt in enkele minuten duidelijk of je energie hoog genoeg is voor de handhaving van je gezondheid.

Preventie is essentieel voor je gezondheid in de toekomst. We zijn gezond wanneer onze lichaamsenergie ook in harmonie is. Onze cellen en ons immuunsysteem hebben dan de optimale capaciteit om zich tegen vijandige invloeden of ziekten te verweren. Onze analyse brengt een eventuele disbalans duidelijk in beeld. De te nemen maatregelen zijn dan eenvoudig en effectief.