Praktijk voor Sensi-therapie

Forever living - Vrede met Jezelf

Nieuwe samenwerking…

Ik ben er ontzettend blij mee dat ik je kan laten weten dat ik Forever Living Business Owner ben geworden. Als trotse Forever Living Business Owner bied ik hoogwaardige producten op basis van Aloë Vera, die voor mij en mijn cliënten een fantastische aanvulling in mijn alternatieve geneeskundige praktijk zijn. De producten zijn er om jou te helpen jouw welzijn te verbeteren en zijn verkrijgbaar als huidverzorging, voedingssupplementen en drankjes.

 

Gezondheidsvoordelen

Producten op basis van Aloë Vera van Forever Living kunnen verschillende gezondheidsvoordelen opleveren, hieronder benoem ik enkele.

✨         Huidverzorging. De huidverzorgingsproducten, zoals crèmes, lotions en gels op basis van Aloë Vera kunnen de huid hydratreren, verzachten en kalmeren. Deze kunnen huidirritaties zoals zonneallergie, acne, eczeem en andere huidaandoeningen verminderen.

♥         Imuunsysteem. In sommige Forever Living producten zoals drankjes en voedingssupplementen is Aloë Vera verwerkt met andere ingrediënten die je kunt innemen ter versterking van het immuunsysteem en die zo bijdragen aan een betere weerstand tegen ziekten en infecties;

🔥          Spijsvertering. Ook de voedingssupplementen zijn op basis van Aloë Vera. Deze kunnen zorgen voor een betere spijsvertering en kunnen maagklachten, brandend maagzuur, prikkelbaar darm syndroom (PDS) en andere spijsverteringsproblemen helpen verminderen;

💧           Voedingsstoffen. Aloë Vera bevat van nature onder andere  vitamines, mineralen, antioxydanten en enzymen die het algemene welzijn kunnen bevorderen.

 

Bestellen

De producten van Forever Living zijn rechtstreeks te koop bij Forever Living via mijn webshop:  https://thealoeveraco.shop/XhE06ifZ.

Of je kunt de producten bij mij bestellen. 

 

Wil je meer weten, en/of zelf Forever Business Owner worden?

Als je meer wilt weten over Forever Living producten, of zelf Forever Living Business Owner wilt worden, dan kun je via het contactformulier een mail naar mij sturen en zal ik jouw vragen beantwoorden.

 

Lieve groet,

Agnes