Vrede met Jezelf
Forever living

Forever living

Nieuwe samenwerking…

Ik ben er ontzettend blij mee dat ik je kan laten weten dat ik Forever Living Business Owner ben geworden. Als trotse Forever Living Business Owner bied ik hoogwaardige producten op basis van Aloë Vera. De producten zijn er om jou te helpen jouw welzijn te verbeteren en zijn verkrijgbaar als huidverzorging, voedingssupplementen en drankjes. 

 

Gezondheidsvoordelen

Producten op basis van Aloë Vera van Forever Living kunnen verschillende gezondheidsvoordelen opleveren, hieronder benoem ik enkele.

✨      Huidverzorging. De huidverzorgingsproducten, zoals crèmes, lotions en gels op basis van Aloë Vera kunnen de huid hydrateren, verzachten en kalmeren. Deze kunnen huidirritaties zoals zonneallergie, acne, eczeem en andere huidaandoeningen verminderen.

♥         Immuunsysteem. In sommige Forever Living producten zoals drankjes en voedingssupplementen is Aloë Vera verwerkt met andere ingrediënten die je kunt innemen ter versterking van het immuunsysteem en die zo bijdragen aan een betere weerstand tegen ziekten en infecties;

🔥      Spijsvertering. Ook de voedingssupplementen zijn op basis van Aloë Vera. Deze kunnen zorgen voor een betere spijsvertering en kunnen maagklachten, brandend maagzuur, prikkelbaar darm syndroom (PDS) en andere spijsverteringsproblemen helpen verminderen;

💧      Voedingsstoffen. Aloë Vera bevat van nature onder andere  vitamines, mineralen, antioxydanten en enzymen die het algemene welzijn kunnen bevorderen.

 

Wil je meer weten, en/of zelf Forever Business Owner worden?

Als je meer wilt weten over Forever Living producten, ga dan naar Creëer jouw leven en ervaar Energie, Vrijheid & Geluk.

Wil je meer weten over de business van Forever Living, ga dan naar Vrijheid om je eigen keuzes te maken.

Heb je nog vragen, stel ze aan mij via het contactformulier en dan neem ik telefonisch contact met je op. Zet dan wel je telefoonnummer erbij. 

 

Lieve groet,

Agnes 🌺