Vrede met Jezelf
Sensi-therapie

Sensi-therapie

Welkom bij Jezelf
Wat is Sensi-therapie?

Sensi-therapie is dé therapie van deze tijd. Het is een holistische therapie die aansluit op de problematiek van deze tijd. De combinatie van diverse (natuur-geneeskundige) therapieën maakt deze vorm van therapie zo effectief. Sensi-therapie ondersteunt het zelfgenezend vermogen van het lichaam. De therapie is erop gericht om jou weer in balans te brengen. Dit zowel op fysiek als mentaal emotioneel niveau. Wanneer de balans is hersteld, verminderen of verdwijnen klachten en zul je weer lekker in je vel zitten.

Binnen Sensi-therapie worden diverse soorten behandelmethoden toegepast. Bij deze vorm van therapie wordt er onder andere ook gekeken naar vitaminen, mineralen en voedselallergieën.

Mocht je meer willen weten wat bij mij onder Sensi-therapie valt, klik dan hier. Als je alleen een Sensi consult wilt ervaren, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Ik stel een behandelmethode op maat voor jou samen die meestal direct effect heeft. Samen bespreken we welke behandelmethode voor jou op dit moment het meest geschikt is. Daarvoor meet ik jouw energiebaan uit met een biosensor. Dit is een energetisch meetinstrument. Door deze methode direct toe te passen, komt jouw lichaam in zeer korte tijd in balans.

Sensi-therapie is geschikt voor jong en oud en voor iedere klacht.

Sensi-therapie is een kortdurende therapie. Er zijn gemiddeld 2 à 3 behandelingen nodig. Het kan ook zijn dat er maar 1 behandeling nodig is.

 
Wat doet Sensi-therapie?

♦️ Ontgift het lichaam door middel van remedies en orthomoleculaire preparaten.

♦️ Stopt het toevoegen van gifstoffen aan het lichaam door middel van een allergiemeting en daarop afgestemd dieet.

♦️ Neemt de oorzaken weg die de balans verstoren (o.a. door middel van remedies).

♦️ Brengt direct het proces om de balans te herstellen op gang (o.a. door middel van massagetechnieken en het vrijmaken van emoties).

 
De behandeling

De behandeling duurt ca. 1 tot 2 uur per consult. Dat is afhankelijk van wat er zich tijdens de behandeling voordoet. Ik meet je energiebaan uit met een “biosensor”.

Ik streef ernaar een zo groot mogelijk resultaat te behalen in zo weinig mogelijk behandelingen! Het is een behandelmethode die niet alleen voor volwassenen, maar ook  voor kinderen uitermate geschikt is.

 
Met welke klachten kun je terecht?

Denk aan gezondheidsklachten, zowel op fysiek als op emotioneel gebied. Bijvoorbeeld:

♦️ stress en burn-out

♦️ TIA

♦️ vermoeidheid

♦️ pijnklachten

♦️ een verstoord immuunsysteem

♦️ hormonale klachten

Maar ook met emotionele klachten zoals:

♦️ faalangst

♦️ onzekerheid

♦️ depressie etc.

Wanneer het lichaam veel giftige stoffen bevat (tgv inentingen, voeding enz.) kan het lichaam signalen afgeven, zoals

♦️ vermoeidheid

♦️ hoofdpijn

♦️ vergeetachtigheid

♦️ concentratieproblemen

♦️ pijntjes

♦️ tics

Heb je andere klachten dan hierboven genoemd en twijfel je erover of deze door mij behandeld kunnen worden, dan nodig ik jou uit om contact met mij op te nemen. Wij kunnen dan samen bespreken of één van mijn behandelingen geschikt is voor jou.

Recensies vind je hier.