Vrede met Jezelf
Straling

Straling

De bodyscan behandelt stralingsproblemen

Ons lichaam wordt elke minuut van de dag blootgesteld aan straling. Vooral kinderen zijn daar vaak heel gevoelig voor.

Steeds meer scholen maken gebruik van iPad- en laptoponderwijs. Kinderen brengen behoorlijk wat uren per dag door turend naar een scherm van iPad, tablet, playstation, Xbox, computer, laptop of kijken Youtube- en TikTok filmpjes op hun telefoon.

Een aantal kinderen en ook volwassenen, zijn heel kwetsbaar voor straling. Ze kunnen (intens) gevoelig reageren op stralingsprikkels. Daardoor kunnen ze (ernstig) ziek worden of laten ze (ernstige) gedragsproblemen zien, vanwege blootstelling aan straling.

Je kunt bij straling denken aan alle vormen van electrosmog, zoals de stralingseffecten van bovengenoemde tablets, iPads etc. Maar bijvoorbeeld ook een beeldscherm of magnetron, gsm-zendmasten, een transformatorhuisje, wekkerradio, hoogspanningsleidingen, een dect telefoon, het gebruik maken van een elektrische deken. En denk ook aan een MRI-scan, een echo en een geopastische belasting veroorzaakt door onder meer wateraders, aardstralen en aardbreuklijnen.

 

Mogelijk stralingsgerelateerde gezondheidsklachten kunnen zijn:

♦️ Hoofdpijn;

♦️ Slaapproblemen;

♦️ Oorsuizen;

♦️ ernstige vermoeidheid;

♦️ stress;

♦️ concentratieproblemen;

♦️ woede-uitbarstingen;

♦️ leerproblemen;

♦️ gedragsproblemen

 

Ik merk steeds vaker in mijn praktijk, dat mensen en kinderen gezondheidsklachten krijgen door straling.

 

Zoals de mevrouw in deze video .

Zij heeft Parkinson. Iedere nacht, op een bepaald moment, wordt ze trillend wakker. Ik heb haar niet behandeld, maar het raakt me. Ik wil dit graag aan je laten zien! Dus kijk wat er gebeurt zodra ze op energielijnen staat die straling uitzenden.

 

Als je interesse hebt om te kijken of er stralingsklachten zijn bij jou, of heb je bijvoorbeeld een vorm van Parkinson of dergelijke als in bovenstaande video, dan kan ik dit meenemen in het standaard Sensi-protocol. Ik kan je uittesten met stralingsbuisjes, om te kijken of jij last hebt van straling.  Afspraak maken

Voor andere behandelvormen verwijs ik je naar ‘Home‘.

 

Recensies vind je hier.