Praktijk voor Sensi-therapie

Straling

Ons lichaam wordt elke minuut van de dag blootgesteld aan straling. Vooral kinderen zijn daar vaak heel gevoelig voor, er is overal sprake van straling.

Steeds meer scholen maken gebruik van iPad- en laptop-onderwijs. Kinderen zitten al behoorlijk wat uren per dag op een iPad, tablet, playstation, Xbox, computer, laptop of kijken Youtube-filmpjes op hun telefoon.

Een aantal kinderen, en ook volwassen mensen, zijn heel kwetsbaar voor straling. Ze kunnen (intens) gevoelig reageren op stralingsprikkels. Ze kunnen (ernstig) ziek worden of laten (ernstige) gedragsproblemen zien vanwege blootstelling aan straling.

Je kunt bij straling denken aan alle vormen van electrosmog zoals de stralingseffecten van bovengenoemde tablets, iPads etc. Maar bijvoorbeeld ook een beeldscherm of magnetron, gsm-zendmasten, een transformatorhuisje, wekkerradio, hoogspanningsleidingen, een dect telefoon, het gebruik maken van een elektrische deken. Denk ook aan een MRI-scan, een echo en een geopastische belasting veroorzaakt door onder meer wateraders, aardstralen en aardbreuklijnen.

Mogelijk stralingsgerelateerde gezondheidsklachten kunnen zijn: 
Hoofdpijn, slaapproblemen, oorsuizen, ernstige vermoeidheid, stress, concentratieproblemen, woede-uitbastingen, leerproblemen, gedragsproblemen….

 

Ik merk steeds meer in mijn praktijk, dat mensen en kinderen gezondheidsklachten krijgen van straling.

 

Zoals deze mevrouw, zij heeft Parkinson. Ik heb haar niet behandeld, maar het raakt me. En ik wil dit graag aan jullie laten zien! 

Deze mevrouw wordt iedere nacht op een bepaald moment trillend wakker. Ze wordt hier neergezet op energielijnen die straling uitzenden. Duidelijker als dit kunnen we het niet maken! Bekijk de video op: https://youtu.be/8C4MtLXhRCA.

 

Als je interesse hebt om te kijken of er stralingsklachten zijn bij jou, of heb je bijvoorbeeld een vorm van Parkinson of dergelijke als in bovenstaande video, dan kan ik dit meenemen in het standaard Sensi-protocol. Ik kan je uittesten met stralingsbuisjes, om te kijken of jij last hebt van straling.  Afspraak maken