Praktijk voor Sensi-therapie

Over mij

Mijn naam is Agnes van Vreede-Dunnewijk en je kunt mij zien als Sensi specialist en Bodyscan specialist. Dat zie ik zelf zo niet, hoor. Ik vind het alleen heel speciaal hoe ik mensen en kinderen ermee kan helpen. En dat kan ik 😉.

Mijn zoektocht naar holistische therapie is begonnen toen mijn 2 dochters een jaar na elkaar ziek werden (voornamelijk steeds hevig wordende hoofdpijn / hooggevoelig / hoogsensitief). Na een aantal moeizame jaren zijn ze er, gelukkig, weer goed bovenop gekomen. De hooggevoeligheid zit wel in onze familie.

Daarna ben ik begonnen met de opleiding: Sensi-therapeut.

De opleiding is specifiek gericht op hooggevoeligheid en met name om de mens in zijn totaliteit te behandelen. Holistische therapie wil zeggen: alles is één geheel. Dus lichaam, ziel en geest. Waarbij de oorzaak van klachten wordt behandeld in plaats van slechts de klacht zelf.

Toen ik begon met de vervolgopleiding van Sensi kon ik deze niet afmaken omdat ik een Tia had gekregen. Zie hiervoor mijn blog https://www.vredemetjezelf.nl/2020/11. Ik vertel over de tijd waarin ik mijn TIA kreeg en wat er daarna gebeurde.

Daarna heb ik de vervolgopleiding wel afgemaakt.  En uiteindelijk heb ik alle (vervolg)opleidingen tot Sensi-therapeut met goed gevolg afgelegd.

In 2019 heb ik de opleiding tot Global Diagnostics® Bodyscan gedaan. Meer lees je in mijn blog, waarover ik vertel hoe ik met de bodyscan in aanraking ben gekomen https://www.vredemetjezelf.nl/2019/12/. In juli van 2019 heb ik het certificaat behaald.

De workshop ‘Prikkelstorm’  heb ik gevolgd op 5 september 2020 bij Karin Janssen. Dat heb ik gedaan omdat ik het gaaf vind om kinderen en jongvolwassenen te stimuleren meer met hun prikkels te gaan doen. Zodat zij in hun kracht gaan staan, zichzelf kunnen zijn, en zijn of haar lichtje kunnen laten stralen.

Inmiddels heb ik een aantal blogs geschreven over mijn persoonlijke verhaal. Dit is bijvoorbeeld mijn 1e blog waarom ik met Sensi-therapie ben begonnen: https://www.vredemetjezelf.nl/uncategorized/welkom-op-mijn-website-en-hoe-ik-aan-sensi-therapie-ben-begonnen/

Zoals je kunt zien, wil ik graag kinderen en jongvolwassenen helpen. Helpen om met hun ‘prikkels’ om te kunnen gaan. Welke verschillende soorten prikkels er zijn. Wat hun ‘overprikkeling’ is, en nog veel meer! 

Buiten de kinderen wil ik volwassenen natuurlijk ook helpen. Als je voelt dat het nodig is, kun je een afspraak maken

Hartelijke groet,

**

Even wat anders:

Ben jij een holistische therapeut? Heb je je praktijk net gestart? Of ga je beginnen met een praktijk? En kun je wel wat steun gebruiken hiervoor…. 

Als jij tips wilt ontvangen van mij, dan kun je ‘7 Onweerstaanbare tips voor een goedlopende praktijk’ downloaden.

Je hoeft de tips niet op te volgen. Maar dan weet je welke dingen IK heb gedaan om tot een goedlopende praktijk te komen. Want het is een heel proces, dat een paar jaar duurt. En dan kun JIJ kiezen wat je doet om JOUW praktijk te laten groeien tot een eveneens goedlopende praktijk.

Ik wens alle startende therapeuten heel veel succes met hun praktijk!