Vrede met Jezelf
Over mij

Over mij

Praktijk Vrede met Jezelf helpt (super)gevoelige kinderen, jongvolwassenen èn volwassenen om weer in balans te komen door aan zichzelf te werken. 

Mijn naam is Agnes van Vreede-Dunnewijk.

In mijn praktijk Vrede met Jezelf zorg ik ervoor dat (jong)volwassenen en kinderen met klachten door overprikkeling weer in balans komen door aan zichzelf te werken. Daardoor kunnen de klachten verdwijnen.

De zoektocht naar een holistische therapie is begonnen toen mijn twee dochters een jaar na elkaar ziek werden (Ze kregen voornamelijk steeds heviger wordende hoofdpijn).

Na een aantal moeizame jaren ben ik begonnen met de opleiding tot Sensi-therapeute

Door wat ik had meegemaakt groeide mijn interesse in een alternatieve therapie en hooggevoeligheid. Zo kwam Sensi-therapie op mijn pad. Later kwam ik erachter dat ook ik hooggevoelig ben.

De opleiding tot Sensi-therapeut is specifiek gericht op hooggevoeligheid en het behandelen van de mens in zijn totaliteit. Holistische therapie wil zeggen: alles is één geheel. Dus lichaam, ziel en geest. De oorzaak van de klachten wordt behandeld in plaats van slechts het gevolg, dus de klachten zelf. 

In 2014 ben ik gestart met de vervolgopleiding tot Sensi-therapeut. Kort daarna (eind 2014) kreeg ik een TIA, waardoor ik tijdelijk moest stoppen met de opleiding. Wil je hierover meer lezen, dan verwijs ik je naar mijn blogpagina  op deze website. Na een revalidatieperiode heb ik de opleiding weer opgepakt en vervolgens de opleidingen tot Sensi-therapeute met goed gevolg afgelegd (Sensi Plus, Sensi Module en Sensi Intence. En de workshop Etherische oliën). 

In 2019 heb ik de opleiding tot Vitalfeld therapeute gevolgd. In juli 2019 heb ik het certificaat behaald, waarna ik de Bodyscan heb aangeschaft. Ook hierover heb ik een blog geschreven.

De workshop Prikkelstorm  heb ik in september 2020 gevolgd bij Karin Janssen. Deze volgde ik, omdat ik het gaaf vind om kinderen en jongvolwassenen, die niet lekker in hun vel zitten, te stimuleren om zich bewust te worden van deze prikkels en daaraan te werken, zodat zij in hun kracht gaan staan, zichzelf kunnen zijn en zijn of haar lichtje kunnen laten stralen.

Inmiddels heb ik een aantal blogs geschreven over mijn persoonlijke verhaal. Dit is bijvoorbeeld mijn eerste blog waarom ik met Sensi-therapie ben begonnen: Zie mijn blogpagina.

Vanaf november 2021 ben ik mij gaan verdiepen in Access Bars. Ben je altijd moe, of heb je een overvol hoofd? Heb je regelmatig hoofdpijn? Of heb je veel stress? Voor deze – en andere – klachten kun je bij mij terecht voor een Access Bars sessie. 

Samen met mijn zus Caroline geef ik ook Duo Access Bars sessies. Je ligt in dezelfde ruimte, met bijvoorbeeld je partner, vriend/vriendin. Meer erover lees je hier.

En samen geven wij nu ook trainingen Access Bars. Mocht je een training willen volgen, zie hier voor meer info.

Zoals je kunt lezen, help ik door al deze sessies veel mensen. Mensen die aan zichzelf willen werken en daardoor beter in balans komen. Waardoor ze vrolijker en blijer door het leven gaan. En daar wordt ik dan weer helemaal blij van 😉!

Ik zou het erg waarderen als je de podcast kijkt die Leon en Coos (van Zelfwerkzaamheid.com) over mij hebben gemaakt. Daar vertel ik je meer over mijzelf en wat ik voor jou zou kunnen betekenen.

Liefs,

Agnes van Vreede-Dunnewijk

Wonende in Nijnsel (Sint-Oedenrode – gemeente Meijerijstad)