Praktijk voor Sensi-therapie

Over mij - Vrede met Jezelf

Welkom bij Praktijk ‘Vrede met Jezelf’. Ik help (super)gevoelige kinderen, jongvolwassenen èn volwassenen om weer in balans te komen door aan zichzelf te werken. Door middel van Sensi-therapie, Vitalfeld bodyscan en Access Bars. 

Welkom bij praktijk Vrede met Jezelf. Mijn naam is Agnes van Vreede-Dunnewijk.

In mijn praktijk Vrede met Jezelf zorg ik ervoor dat (jong)volwassenen en kinderen met klachten door overprikkeling weer in balans komen door aan zichzelf te werken. Daardoor kunnen de klachten verdwijnen.

De zoektocht naar een holistische therapie is begonnen toen mijn twee dochters een jaar na elkaar ziek werden (Ze kregen voornamelijk steeds heviger wordende hoofdpijn).

Na een aantal moeizame jaren ben ik begonnen met de opleiding tot Sensi-therapeute

Door wat ik had meegemaakt groeide mijn interesse in een alternatieve therapie en hooggevoeligheid. Zo kwam Sensi-therapie op mijn pad. Later kwam ik erachter dat ook ik hooggevoelig ben.

De opleiding tot Sensi-therapeut is specifiek gericht op hooggevoeligheid en het behandelen van de mens in zijn totaliteit. Holistische therapie wil zeggen: alles is één geheel. Dus lichaam, ziel en geest. De oorzaak van de klachten wordt behandeld in plaats van slechts het gevolg, dus de klachten zelf. 

In 2014 ben ik gestart met de vervolgopleiding tot Sensi-therapeut. Kort daarna (eind 2014) kreeg ik een TIA, waardoor ik tijdelijk moest stoppen met de opleiding. Wil je hierover meer lezen, dan verwijs ik je naar mijn blogpagina  op deze website. Na een revalidatieperiode heb ik de opleiding weer opgepakt en vervolgens de opleidingen tot Sensi-therapeute met goed gevolg afgelegd (Sensi Plus, Sensi Module en Sensi Intence. En de workshop Etherische oliën). 

 

In 2019 heb ik de opleiding tot Vitalfeld therapeute gevolgd. In juli 2019 heb ik het certificaat behaald, waarna ik de Bodyscan heb aangeschaft. Ook hierover heb ik een blog geschreven.

 

De workshop Prikkelstorm  heb ik in september 2020 gevolgd bij Karin Janssen. Deze volgde ik, omdat ik het gaaf vind om kinderen en jongvolwassenen, die niet lekker in hun vel zitten, te stimuleren om zich bewust te worden van deze prikkels en daaraan te werken, zodat zij in hun kracht gaan staan, zichzelf kunnen zijn en zijn of haar lichtje kunnen laten stralen.

 

Inmiddels heb ik een aantal blogs geschreven over mijn persoonlijke verhaal. Dit is bijvoorbeeld mijn eerste blog waarom ik met Sensi-therapie ben begonnen: Zie mijn blogpagina.

 

In november 2021 ben ik practitioner geworden door een cursus Access Bars. Samen met mijn zus Caroline (zij heeft de cursus ook gevolgd heeft) ben ik er naartoe gegaan. En we waren hier zó enthousiast over, dat we inmiddels naar een tweede cursus zijn gegaan. Maar we zijn nog niet uitgeleerd, want een derde cursus zit eraan te komen. En als we die derde cursus hebben gedaan, wie weet wat we dàn gaan doen. Volg mijn Facebookpagina maar.

Dus, buiten de Sensi en de bodyscan geef ik nu ook Access Bars behandelingen.

Ik heb de Access Bars reeds bij een aantal van mijn cliënten toegepast. Het geeft ze rust, laat spanningen los en het geeft ze meer zelfvertrouwen.

 

Zoals je kunt lezen, help ik door deze drie behandelingen veel mensen. En door de ‘Prikkelstorm workshop’, met de daarbij behorende boeken ‘Overprikkeling bij kinderen’ en ‘Prikkelstorm’ kan ik kinderen en jongvolwassenen helpen. Helpen om ze te leren omgaan met ‘prikkels’, hoe ze het kunnen herkennen en nog veel meer!

 

Hartelijke groet,

Agnes van Vreede-Dunnewijk