Vrede met Jezelf
Lips4life

Lips4life

We maken hierbij gebruik van een krachtig symbool: de Aloë Lips. Het is een startpunt voor belangrijke gesprekken en een stap richting een grotere missie. Met de verkoop van deze lippenbalsem doneer ik €2,00 aan Rise4life voor elke verkochte Aloë Lips. Door deze te kopen, help jij bij het financieren van onderwijsprogramma’s, voorlichting en preventiecampagnes. Je mag uiteraard het bedrijf waar je in dienst bent vragen om mee te werken.

De betrokkenheid gaat echter verder dan financiële steun. Door Aloë Lips aan anderen te schenken, bevorder je niet alleen bewustzijn over deze kwesties, maar stimuleer je ook open gesprekken. Zo lever je een bijdrage aan een gezondere samenleving en help je ons een boodschap van preventie en hoop te verspreiden.

Als voorbeeld: de stichting heeft maandag 15 april j.l. een educatie webinar gegeven over de risico’s van vapen. Een  webinar voor ouders, docenten, zorg medewerkers, voor iedereen die met kinderen/ jongeren werkt. Ze gaven info over vapen, maar gaven ook veel preventie tips.

Daarnaast zou het ook super zijn als je het zou willen delen met andere ouders of mensen die met kinderen werken.

Ik wil je graag meer uitleg geven. De stichting is, onder andere, bezig met nieuwe webinars te maken voor ouders, docenten, zorg medewerkers, voor iedereen die met kinderen / jongeren werkt. 

Heb je interesse om deel uit te maken van deze belangrijke missie? Als je “Ja” zegt, laat het mij dan weten. Ik ga graag met je in gesprek; neem contact met mij op!