Praktijk voor Sensi-therapie

Bodyscan

 

Een Vitalfeld bodyscan is als een APK keuring voor je auto. Het brengt je gezondheid in beeld.

 

  

       

 

Een bodyscan meet jouw lichaam op 612 lichaamsfuncties. De meting duurt slechts 8 minuten en is geheel pijnloos. Je wordt aangesloten via 2 elektrodes aan de voeten, dit is gekoppeld aan de computer. Het resultaat van deze meting op de computer geeft je een globaal inzicht van hoe het op het moment van de meting is gesteld met je gezondheid.

 

Lang voordat er klachten optreden, is meetbaar vast te stellen waar zich verstoringen bevinden. Op deze manier kan ik vroegtijdig preventieve maatregelen adviseren en kunnen ziekten worden voorkomen.

De oorzaak van de klachten wordt behandeld en niet de symptomen, waardoor klachten verdwijnen.

Ik kan bijvoorbeeld een stralingsprobleem oplossen, een darmprobleem oplossen, of vaccinaties ontstoren.

 

Voor de allerlaatste vaccinatie(s) die in 2021 is/zijn gegeven, geldt dit niet. Er zijn verschillende middelen, remedies, die hiervoor in aanmerking komen. Ik kan je daar meer over vertellen in een vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek.

 

Preventie is essentieel voor je gezondheid in de toekomst. We zijn gezond wanneer onze lichaamsenergie ook in harmonie is. Onze cellen en ons immuunsysteem hebben dan de optimale capaciteit om zich tegen vijandige invloeden of ziekten te verweren. Onze analyse brengt een eventuele disbalans duidelijk in beeld. De te nemen maatregelen zijn dan eenvoudig en effectief.

 

Preventief is het goed om de bodyscan 1x per half jaar te doen, zodat je lichaamsenergie in harmonie is. Dan kun je helemaal ‘zen’ zijn 😉.