Vrede met Jezelf
Bodyscan

Bodyscan

Darmproblemen oplossen  – Vaccinaties ontstoren – Stralingsproblemen oplossen, enzovoort…

De Vitalfeld bodyscan is een systeem van het Vitatec bedrijf uit Zwitserland en is gebaseerd op
Vitalfeld technologie. Het is een methode voor het meten, analyseren en behandelen van fysieke en
energetische structuren. De bodyscan wordt aangesloten op de computer.

  

       

Via 2 elektrodes die op jouw voeten worden geplaatst, word je aangesloten aan de bodyscan. Deze meet geheel pijnloos in 8 minuten jouw lichaam op 612 lichaamsfuncties. De Vitalfeld bodyscan meet jouw disbalansen en geeft daar een weergave van, die door mij deskundig wordt uitgelezen. Het resultaat van deze meting geeft jou een globaal inzicht hoe het – op het moment van de meting – met jouw gezondheid is gesteld.

Lang voordat er klachten optreden, is meetbaar vast te stellen waar zich verstoringen bevinden. Op deze manier kan ik je vroegtijdig adviseren welke preventieve maatregelen je kunt nemen om ziektes te voorkomen.

Klachten die verholpen kunnen worden zijn, bijvoorbeeld:

♦️ darmproblemen; 

♦️ problemen die opspelen bij je, toen je in de buik van je moeder zat (onbewust of bewust); 

♦️ problemen waarvan je niet weet dat deze met straling te maken kunnen hebben; 

♦️ en nog veel meer…

Ook kunnen vaccinaties ontstoort worden middels de Vitalfeld bodyscan. Voor de vaccinaties vanaf 2021 zijn er verschillende middelen en remedies die werken aan jouw immuunsysteem. Mocht je hier meer over willen weten, dan informeer ik je graag. Je kunt hier contact met me opnemen.

Preventie is essentieel voor je gezondheid in de toekomst. Je bent gezond wanneer je lichaamsenergie ook in harmonie is. Je lichaamscellen en je immuunsysteem hebben dan de optimale capaciteit om zich tegen vijandige invloeden of ziekten te verweren. Een analyse met de Vitalfeld bodyscan brengt een eventuele disbalans duidelijk in beeld. De te nemen maatregelen zijn dan eenvoudig en effectief.                   

Een bodyscan kun je preventief één keer per half jaar laten uitvoeren. Zo blijft je lichaamsenergie in harmonie en zul je helemaal ‘zen’ zijn.   

Voor andere behandelvormen verwijs ik je naar ‘Home‘.

 

Recensies vind je hier.