Optisan Pro lichttherapie

Licht is de sleutel tot ons welzijn. Het heeft de kracht om ons humeur te verbeteren en ons energieniveau te verhogen. Zowel zonlicht als lichttherapie kunnen dit bevorderen. Maar wist je dat 𝐎𝐩𝐭𝐒𝐬𝐚𝐧 𝐏𝐫𝐨 π₯𝐒𝐜𝐑𝐭𝐭𝐑𝐞𝐫𝐚𝐩𝐒𝐞 nog veel meer voordelen biedt?

In mijn praktijk behandel ik klanten met de 𝐎𝐩𝐭𝐒𝐬𝐚𝐧 𝐏𝐫𝐨 π₯𝐒𝐜𝐑𝐭𝐭𝐑𝐞𝐫𝐚𝐩𝐒𝐞, een innovatief apparaatje met licht dat jou kan helpen om je optimale welzijn te bereiken. De lichttherapie helpt om tal van klachten te verlichten of te genezen of om je algehele welzijn te bevorderen.

De 𝐎𝐩𝐭𝐒𝐬𝐚𝐧 𝐏𝐫𝐨 behandelt o.a. gezondheidsklachten zoals:
– klachten aan je beweegapparaat (spieren, gewrichten, bindweefsel, blessures);
– problemen met je organen (o.a. darmproblemen, blaasontsteking);
– vermoeidheidsklachten;
– BacteriΓ«n, virussen, schimmels en parasieten;
– hormonale klachten (schildklier, bijnieren).

Heb jij lichamelijke klachten waartegen je al van alles hebt geprobeerd? Zonder het gewenste herstel? Word je er langzaamaan een beetje moedeloos van dat er geen middel is dat voldoende helpt? Wil je graag verlichting vinden voor jouw klachten? Overweeg dan eens om een kuur met 𝐎𝐩𝐭𝐒𝐬𝐚𝐧 𝐏𝐫𝐨 π₯𝐒𝐜𝐑𝐭𝐭𝐑𝐞𝐫𝐚𝐩𝐒𝐞 te ondergaan.

Behalve bovengenoemde gezondheidsklachten behandelt 𝐎𝐩𝐭𝐒𝐬𝐚𝐧 𝐏𝐫𝐨 nog meerdere klachten. Wil je weten of 𝐎𝐩𝐭𝐒𝐬𝐚𝐧 𝐏𝐫𝐨 π₯𝐒𝐜𝐑𝐭𝐭𝐑𝐞𝐫𝐚𝐩𝐒𝐞 ook jouw specifieke klacht kan behandelen of heb je nog andere vragen? Mail dan naar praktijk@vredemetjezelf.nl.

#optisanpro #lichttherapie #preventievegezondheid #gezondheid #holistisch #orhtomoleculairtherapeut #disbalans #holistischetherapie #spierherstel #darmflora #blaasontsteking #vermoeidheid #schildklier #hormonen #hormoneninbalans

Geef een reactie