Praktijk voor Sensi-therapie

Over mij

Mijn naam is Agnes van Vreede-Dunnewijk en je kunt mij zien als Sensi specialist en Bodyscan specialist. Dat zie ik zelf zo niet, hoor. Ik vind het alleen heel speciaal hoe ik mensen en kinderen ermee kan helpen. En dat kan ik 😉.

Mijn zoektocht naar alternatieve therapie is begonnen toen mijn 2 dochters een jaar na elkaar ziek werden (voornamelijk steeds hevig wordende hoofdpijn / hooggevoelig / hoogsensitief). Na een aantal moeizame jaren zijn ze er, gelukkig, weer goed bovenop gekomen. De hooggevoeligheid zit wel in de familie, zowel aan mijn kant als aan mijn echtgenoot zijn kant.

Daarna ben ik begonnen met de opleiding die ik toen wilde gaan doen: Sensi-therapeut (en daar heb ik helemaal geen spijt van, dat was net iets voor mij, zoals achteraf bleek).

In die tijd was ik werkeloos en wel toe aan een ‘alternatieve’ uitdaging. De opleiding is specifiek gericht op hooggevoeligheid en om de mens in zijn totaliteit te behandelen.

Toen ik begon met de vervolgopleiding kon ik deze niet afmaken omdat ik een Tia heb gekregen. Zie hiervoor mijn blog https://www.vredemetjezelf.nl/296. Ik vertel over de tijd waarin ik mijn TIA kreeg en wat er daarna gebeurde.

Daarna heb ik de vervolgopleiding wel afgemaakt.  En uiteindelijk heb ik alle (vervolg)opleidingen tot Sensi-therapeut met goed gevolg afgelegd.

Begin 2018 heb ik Raha van Vitatec Nederland leren kennen op de Therapeutenbeurs in Hoevelaken. Zij adviseerde mij een Global Diagnostics® Bodyscan te komen doen. Dat heb ik een paar keer gedaan en ik heb haar gevraagd of ik dat niet kon leren. Nou, zei ze, in januari ga ik een opleiding geven en daar kun je wel bij. En zie daar, ik ging de opleiding volgen. In juli van 2019 heb ik het certificaat gehaald.

De workshop ‘Prikkelstorm’  heb ik gevolgd op 5 september 2020 bij Karin Janssen. Ik kan ouders prikkelen om ervoor te zorgen dat hun kind in zijn / haar kracht gaat staan, zichzelf kan zijn en zijn / haar lichtje laat stralen.

Een aantal blogs heb ik geschreven over mijn persoonlijke verhaal. Dit is bijvoorbeeld mijn 1e blog waarom ik met Sensi-therapie ben begonnen: https://www.vredemetjezelf.nl/uncategorized/welkom-op-mijn-website-en-hoe-ik-aan-sensi-therapie-ben-begonnen/

Nu is het mijn missie kinderen te helpen. Ik leer kinderen alles over prikkels, verschillende soorten prikkels, overprikkeling en nog veel meer! Ik help ze met ‘hun prikkels’ 😉.

Buiten de kinderen wil ik jou natuurlijk ook helpen. Kom maar eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor jezelf, of voor je kind.

Voel je welkom!

**

Nu wend ik me even tot Sensi-therapeuten en andere holistische therapeuten die net zijn begonnen met een praktijk, of die een praktijk willen gaan beginnen.

Wil jij tips ontvangen van mij, dan kun je ‘7 Onweerstaanbare tips voor een goedlopende praktijk’ downloaden.

Je hoeft de tips niet op te volgen. Maar dan weet je welke dingen IK heb gedaan om tot een goedlopende praktijk te komen. Want het is een heel proces, dat een paar jaar duurt. En dan kun JIJ kiezen wat je doet om JOUW praktijk te laten groeien tot een eveneens goedlopende praktijk.

Ik wens alle startende therapeuten heel veel succes met hun praktijk!