Praktijk voor Sensi-therapie

Over mij

 Mijn naam is Agnes van Vreede-Dunnewijk en ik ben Sensi-therapeute en Global Diagnostics® Bodyscan therapeute.

Mijn zoektocht naar alternatieve therapie is begonnen toen mijn 2 dochters een jaar na elkaar ziek werden (voornamelijk steeds hevig wordende hoofdpijn / hooggevoelig / hoogsensitief). Na een aantal moeizame jaren zijn ze er, gelukkig, weer goed bovenop gekomen. De hooggevoeligheid zit wel in de familie, zowel aan mijn kant als aan mijn echtgenoot zijn kant.

Daarna ben ik begonnen met de opleiding voor Sensi-therapie. In die tijd was ik werkeloos en wel toe aan een ‘alternatieve’ uitdaging. De opleiding is specifiek gericht op hooggevoeligheid en om de mens in zijn totaliteit te behandelen. Toen ik begon met de vervolgopleiding kon ik deze, door een aantal hobbels op mijn weg, niet afmaken. Dat heb ik na 1½ jaar gelukkig wel kunnen doen.

Uiteindelijk heb ik alle opleidingen tot Sensi-therapeut met goed gevolg afgelegd.

Begin 2018 heb ik Raha van Vitatec Nederland leren kennen op de Therapeutenbeurs in Hoevelaken. Zij adviseerde mij een bodyscan te komen doen. Dat heb ik een paar keer gedaan en ik heb haar gevraagd of ik dat niet kon leren. Nou, zei ze, in januari ga ik een opleiding geven en daar kun je wel bij. En zie daar, ik ging de opleiding volgen. In juli van 2019 heb ik het certificaat gehaald.

Een aantal blogs heb ik geschreven over mijn persoonlijke verhaal. Dit is bijvoorbeeld mijn 1e blog: https://www.vredemetjezelf.nl/uncategorized/welkom-op-mijn-website-en-hoe-ik-aan-sensi-therapie-ben-begonnen/

Nu wil ik graag doorgeven wat ik heb mogen ontdekken dankzij de hulp van Sensi en Vitatec Nederland. Kom maar eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, voel je welkom!

Agnes van Vreede-Dunnewijk