Vrede met Jezelf
Behandelmethode

Behandelmethode

Een biosensor is een energetisch meetinstrument
Biosensor

Iedere behandeling start ik met een meting met de biosensor.

Je vraagt je nu misschien af; wat is een biosensor? Dit is een energetisch meetinstrument. Het is een testapparaat dat reageert op de energiebanen in het lichaam. Op die manier kunnen blokkades gemeten worden.

Nadat ik jou heb uitgemeten met de biosensor, weet ik welke behandelvorm op dat moment voor jou geschikt is. Welke behandelvormen er van de Sensi zijn, leg ik hieronder uit. Voor andere behandelvormen verwijs ik je naar ‘Home‘.

biosensor
Dit is een biosensor.
Behandeltherapieën
Drukpuntbehandelling

Ons lichaam is net een boek dat je kunt lezen. Op het lichaam zitten bepaalde meridiaanpunten. Wanneer deze pijnlijk zijn bij aanraking met lichte druk, dan kan er gekeken worden welk thema hierachter ligt. Vaak zorgt bewustwording er al voor dat de pijn kan verminderen.

Burn-out protocol

Tijdens het burn-out protocol kijk ik hoe jij weer zo snel mogelijk in balans kunt komen. Hiervoor meet ik uit of er een drukpuntbehandeling nodig is. Deze zorgt ervoor dat stress, onzekerheden en piekeren al snel uit jouw systeem verdwijnen.

Holistic pulsing

Wanneer er in het lichaam blokkades zijn, kunnen deze door een massage (over de kleren heen), of door wiegen of zacht schudden losgemaakt worden en kan de energie weer door jouw lichaam stromen.

EFT (Emotional Freedom Techniek)

Onder het uitspreken van een korte zin die de kern van het probleem, (bijvoorbeeld angst, fobie, schuldgevoel, dwangmatige gedachte) samenvat, worden op bepaalde punten op de handen, gezicht en bovenlichaam zachte tikjes gegeven om zo vastzittende emoties los te maken, zodat er balans voor in de plaats mag komen.

Voetreflexologie

De voeten zijn een afdruk van ons hele lichaam. Mocht het testen met de biosensor uitwijzen dat voetreflexologie nodig is, dan kan dit bestaan uit het licht aandrukken van diverse drukpunten op en onder de voet om bijvoorbeeld spanning weg te laten vloeien.

SSR (Sensi Stress Release), CLC (Current Life Clearance) en PLC (Past Life Clearance)

Doel van deze methodes is om problemen op het gebied van trauma, vroege of vorige herinneringen, energetische ballast en verstoringen als gevolg van gedachtenpatronen en negatieve overtuigingen op te lossen.

Sensi Intence

Sensi Intence richt zich op het verhogen van het immuunsysteem en het hervinden van balans wanneer je kampt met een chronische ziekte en/of kanker.