Praktijk voor Sensi-therapie

Boeken

Verschillende keren ben ik bij Karin Janssen geweest in haar praktijk Renascor. De eerste keer was in 2007. Ze heeft in mei 2012 haar eerste boek geschreven ‘Kinderen bewust (op)voeden.

Dat was een heel boeiend boek! Ik heb het meteen gekocht en had het al snel uitgelezen.

Het was voor mij geen nieuwe kost, het boek ‘Kinderen bewust (op)voeden, want ik had een aantal dingen al een keer, of 2 keer, meegemaakt. Prikkels met kinderen, die daardoor ziek werden. Kinderen op school. Linker en rechter hersenhelft. Vaccinaties ontstoren.

 

Lees mijn 1e blog maar eens – toen ik de eerste keer bij Karin kwam -, of mijn 2e blog.

 

Maar Karin Janssen heeft 2 boeken geschreven en in juni 2020 uitgebracht. Heel bijzonder 😉😍!

 

 

Overprikkeling bij kinderen’. Het is een verdieping op het eerste boek ‘Kinderen bewust (op)voeden’ met diepgaande, niet eerder beschreven inzichten over kinderen van deze tijd. 

 

Door mijn ervaring met kinderen weet ik wat jouw kind (of kleinkind) kan gaan doen, als zij / hij snel overprikkeld is. 

 

  • is jouw kind snel overprikkeld?
  • zit jouw kind niet goed in zijn vel?
  • ondervind jij ook dat het schoolsysteem niet meer klopt?
  • wens je meer rust en balans in je gezin? 
  • etc., etc. ……….

 

Wil je er iets aan gaan doen als jouw kind (of kleinkind) teveel prikkels heeft, of nòg meer prikkels die in het boek staan? Je kan, bijvoorbeeld, beginnen te lezen in het boek ‘Overprikkeling bij kinderen’

 

Er staat ook een hoofdstuk over ‘bijzondere bronnen van overprikkeling’ (10 stuks). En op welk niveau de prikkels overprikkeling veroorzaken. Misschien heb jij wel het gevoel dat jouw prikkels ergens overprikkeling veroorzaken 😉🤷🏼‍♀️? Zie hieronder ⬇️. 

 

‘Prikkelstorm’ is een boek speciaal voor kinderen.  Prikkelstorm gaat over het prikkelavontuur van Luuk, een 11-jarige jongen, die niet snapt wat er met hem gebeurt in een wereld vol prikkels. Luuk krijgt regelmatig prikkelstorm door al die prikkels.

Als krachtige aanvulling op het boek ontwikkelde Karin Prikkelstorm coachingskaarten en het Prikkelstorm geheugenspel.

 

Prikkelstorm geheugenspel: Spelenderwijs leren kinderen via de memokaartjes over prikkels, de verschillende soorten prikkels en wat ze kunnen doen bij overprikkeling. De kaartjes zijn een feest van herkenning, omdat ze overeenkomen met de illustraties in het boek.

 

 

Bij het boek Prikkelstorm is nu ook een kleurplaat van Poehoe de uil verkrijgbaar.

Als je een email stuurt naar praktijk@vredemetjezelf.nl krijg je deze in je postvak voor je kind. Uiteraard in zwart-wit.                                                                                                                                                                                                           

 

 

 

Het boek Overprikkeling bij kinderen, Prikkelstorm en het Prikkelstorm geheugenspel is hier te verkrijgen: http://www.vredemetjezelf.nl/winkel, klik op winkel. Leuk als verjaardagscadeautje, cadeautje voor Jezelf, of als Sinterklaas- of Kerstcadeautje ~ TIP 😉! 

Je kunt ook het eerste boek kopen ‘Kinderen bewust (op)voeden’.

 

Ik heb de workshop Prikkelstorm begin september 2020 gevolgd bij Karin Janssen. Daardoor kan ik je meer vertellen over hoe het kind gehoord, gezien en begrepen wordt. Het kind kan zichzelf zijn, in zijn/haar kracht gaan staan, zijn/haar lichtje laten stralen.

Wil je meer meten hierover, of wil je een afspraak maken omdat jouw kind niet zichzelf is, niet in zijn/haar kracht gaat staan en niet weet hoe hij of zij zijn/haar lichtje gaat laten stralen? Maak dan een vrijblijvend (gratis) kennismakingsgesprek.

Karin heeft deze boeken geschreven om haar ervaring en bijzondere vormen van overprikkeling te delen. En dat wil ik ook met jullie doen, deze boeken delen.

Je haalt er zeker iets uit voor je kind. En wij zijn ook kind geweest, misschien is wat je leest wel van toepassing op jezelf 😉.

 

 

Bijzondere bronnen van overprikkeling

Met de Vitalfeld bodyscan kan ik de vaccinaties ontstoren.

En als je denkt last van straling te hebben, kan ik deze ook bij je uitmeten.

Of je kunt op straling kijken. Daar heb ik een video geplaatst van een mevrouw die last heeft van straling. Echt last heeft van straling…… 

En als je nu denkt, bij de bijzondere bronnen van overprikkeling, dat 1 bron, of misschien wel een paar, op jou van toepassing is/zijn en wil je er iets aan gaan doen, dan ben je van harte welkom in mijn praktijk of bij een Sensi behandeling op afstand! Afspraak maken

 

Het boek Overprikkeling bij kinderen, Prikkelstorm en het Prikkelstorm geheugenspel is hier te verkrijgen: http://www.vredemetjezelf.nl/winkel, klik op winkel. Leuk als verjaardagscadeautje, cadeautje voor Jezelf, of als Sinterklaas- of Kerstcadeautje ~ TIP 😉!