Vrede met Jezelf
Voeding en allergie, aanvullingen

Voeding en allergie, aanvullingen

Tekorten aanvullen –  Voedingssupplementen – Sensi Cure Remedies

Vaak zijn er naast de diverse behandelingen middelen nodig, om het proces (naar het verbinden van balans) dat in je begonnen is te ondersteunen, zodat de effectiviteit van de behandelingen groter is.

Met de biosensor (energetisch meetinstrument) meet ik of er tekorten zijn in het lichaam en welke aanvullingen wenselijk zijn. Het lichaam kan tijdelijk overgevoelig zijn voor bepaalde stoffen (allergiemeting). Of er blijkt dat een dieet wenselijk is. Een voorbeeld hiervan is een hypoglycemie dieet dat de bloedsuikerspiegel zo gelijkmatig mogelijk houdt. Ben je benieuwd naar wat dit dieet voor jou kan betekenen, dan kun je hier het Hypoglycemie dieet downloaden. Ook is het wellicht raadzaam Forever Living  producten, voedingssupplementen te overwegen.

Aanvullingen
Sensi Cure remedies

Dit zijn druppeltjes op waterbasis waaraan positieve eigenschappen van edelstenen en bloesems zijn toegevoegd. Zij kunnen zorgen voor het versterken van bepaalde eigenschappen zoals rust, ontspanning, inzicht, acceptatie of geduld.

Edelstenen

Alle (half)edelstenen hebben door hun energetische trilling een bepaald effect op de energie van de mens. Door een steen bij je te dragen kan de trilling doorwerken op je eigen staat van zijn. Zo kunnen stenen je bijvoorbeeld helpen te beschermen tegen invloeden van buitenaf, je beter laten aarden of je meer rust en zelfvertrouwen geven.

Voedingssupplementen en ortomoleculaire aanvullingen

Deze zijn erop gericht de natuurlijke werking van het lichaam aan te spreken en te optimaliseren.