Vrede met Jezelf
Voor therapeuten

Voor therapeuten

Ben jij een holistisch therapeut(e)?

Ben je je praktijk net gestart? Of ga je een praktijk starten? En kun je wel wat steun gebruiken?

Ik ben met mijn praktijk Vrede met Jezelf  ‘officieel’ begonnen in 2019. Zoals met zoveel dingen in het leven krijg je niets voor niets en zul je er keihard voor moeten werken om je praktijk van de grond te krijgen. Dat is geen gemakkelijke opgave, maar wel een ontzettend leuke. Ondertussen heb ik een goedlopende praktijk opgebouwd en heb ik vele lessen geleerd. En ik ben nog steeds aan het leren…

Omdat ik daar heb gestaan waar jij nu als starter staat en ik weet hoe dat is, wil ik mijn ervaringen met jou delen. Zodat jij daarvan weer kunt leren. Als jij mijn ‘7 Onweerstaanbare tips voor een goedlopende praktijk’ nu wilt ontvangen, dan kun je deze hier downloaden.

Ik wens alle startende therapeuten heel veel succes met hun praktijk!

Let’s Connect digitaal

Ik vind het belangrijk om te verbinden met therapeuten met het hart op de juiste plek. Al een tijd kon je op mijn website een aantal therapeuten vinden waarmee ik in contact ben.

Een tijd geleden heb ik Heidi van Creij ontmoet. Toen ze vertelde dat ze een therapeutengroep was gestart met de naam Let’s Connect was ik enthousiast en besloot ik lid te worden. Een mooie groep waar de mensen vanuit hart en ziel verbinden met elkaar. Een netwerk van therapeuten, ondernemers en sympatisanten die vanuit respect en oprechtheid met elkaar in contact staan.

Maandelijks komen we live op een locatie in Sint Oedenrode bij elkaar om te delen, te leren en te verbinden. Daarnaast is het idee ontstaan om de groep Let’s Connect digitaal op te zetten. Zodat we elkaar kunnen vinden maar ook mensen die mijn pagina bezoeken de mogelijk te bieden om een passende therapeut, ondernemer te vinden: Let’s Connect digitaal.

Mocht je interesse hebben om aan te sluiten bij Let’s connect. Let wel, het is een actieve groep die we met de therapeuten gezamenlijk dragen. Door met elkaar te verbinden kunnen we van elkaar leren en zullen we samen groeien. Op deze manier bieden wij de mogelijkheid onderdeel uit te maken van een mooi netwerk van therapeuten en ondernemers die vanuit een goed hart elkaar en anderen helpen.

Leden mogen nieuwe leden aandragen, die net als wij vanuit een liefdevolle interesse er voor de ander willen zijn. Wil je graag lid worden van Let’s Connect en / of ken je al iemand van onze groep, dan kun je hier contact met ons opnemen.

Voel je welkom in onze Let’s Connect groep! Kijk voor de aangesloten deelnemers op deze link.