Vrede met Jezelf
Voor therapeuten

Voor therapeuten

Ben jij een holistisch therapeut(e)?

Ben je je praktijk net gestart? Of ga je een praktijk starten? En kun je wel wat steun gebruiken?

Ik ben met mijn praktijk Vrede met Jezelf  ‘officieel’ begonnen in 2019. Zoals met zoveel dingen in het leven krijg je niets voor niets en zul je er keihard voor moeten werken om je praktijk van de grond te krijgen. Dat is geen gemakkelijke opgave, maar wel een ontzettend leuke. Ondertussen heb ik een goedlopende praktijk opgebouwd en heb ik vele lessen geleerd. En ik ben nog steeds aan het leren…

Omdat ik daar heb gestaan waar jij nu als starter staat en ik weet hoe dat is, wil ik mijn ervaringen met jou delen. Zodat jij daarvan weer kunt leren. Als jij mijn ‘7 Onweerstaanbare tips voor een goedlopende praktijk’ nu wilt ontvangen, dan kun je deze hier downloaden.

Ik wens alle startende therapeuten heel veel succes met hun praktijk!

Therapeutengroep

Daarnaast ben ik een therapeutengroep gestart, waarvan je als Sensi-therapeut, Reiki master, healer, masseur, Access Bars Practionar etc, lid kunt worden. Ik ben deze groep gestart, zodat wij met elkaar kunnen verbinden. In deze tijd van individualisme en het afbrokkelen van de maatschappij, voel ik eens te meer dat ik wil verbinden met mensen zoals jij. Therapeuten met het hart op de goeie plek en die spiritueel ontwaakt zijn.

Het is een actieve groep die we gezamenlijk dragen. Door met elkaar te verbinden kunnen we van elkaar leren en zullen we samen groeien. Op deze manier bied ik ons de mogelijkheid onderdeel uit te maken van een mooi netwerk van therapeuten die vanuit een goed hart anderen helpen.

De groep bestaat uit therapeuten, coaches, masseurs e.d. die ik persoonlijk ken. Leden mogen nieuwe leden aandragen, waarmee ik dan eerst graag in een persoonlijk gesprek nader kennis maak. Wil je graag lid worden van deze groep, dan kun je me dat hier laten weten.

Ik verheug me je te verwelkomen in onze groep!