C9 (9 daagse) reinigingskuur van Forever, dag 8.
C9 (9 daagse) reinigingskuur van Forever, dag 8.

C9 (9 daagse) reinigingskuur van Forever, dag 8.

𝐃𝐚𝐠 8

De dag begon net als gisteren, op tijd opgestaan. Kerstcadeaus uitgezocht voor overmorgen. Mijn zus Caroline kwam bij mij. Eigenlijk wilden we de video’s bekijken die ik had gekocht van iemand. Maar we kwamen er niet in, het ‘verkeerde wachtwoord’ was de boosdoener. Ik had het wachtwoord opnieuw laten sturen, 3x, maar het kwam niet 🤷🏼‍♀️. Raar….

Net of het zo moest zijn; ik heb onze hondjes in de bench gedaan en we zijn uiteindelijk de Bars gaan uitwisselen 😆. Caroline had vanwege cursussen die ze had gevolgd de Bars al heel lang niet meer gedaan, dus zij vond het heel fijn.

Caroline heeft ook een foto van mij gemaakt, bij onze ‘kerstboom’. Ik zag later dat de lampjes het niet goed meer deden 🙈.

Toen we klaar waren werd er een bloemetje voor mij bezorgd. Ik was helemaal verrast. Dankjewel Vivian Cabo – mijn assistente/VA – voor de mooie bloemen!

Mijn man belde dat hij ’s avonds na het werk meteen zou gaan sporten. Na even gecomputerd en gegeten te hebben, was ik klaar voor de YIN yoga. Mijn man was al vroeger klaar als anders en ik had de sleutel op de deur gezet, dus hij kon niet binnen ☺️. Ik heb hem binnen gelaten en ben daarna naar de yoga gegaan. Ik was weer helemaal zen toen ik van de yoga afkwam 🧘🏼‍♀️…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *