Een dagje Souls Spirituele Beurs✨
Een dagje Souls Spirituele Beurs✨

Een dagje Souls Spirituele Beurs✨

Op 15 oktober nam ik, met circa 30 anderen, deel aan de ‘Souls Spirituele Beurs’. Deze keer zonder mijn zus, om mensen kennis te laten maken met mijn eigen Sensi therapie praktijk. Spannend vond ik het wel. Zou er iemand interesse tonen in mij als Sensi therapeut?

Tijdens de beurs heerste er een fijne en gezellige sfeer. Dat we met gelijkgestemden waren bracht een bepaalde energie met zich mee. Ik trof deelnemers van de vorige keer, waarmee ik nu contact kreeg en ik leerde weer nieuwe mensen kennen. We hadden gezellige en inspirerende gesprekken en ik voelde mij er helemaal thuis. In die bruisende energie waren er zelfs enkele dames die intuïtief voelden dat ze bij mij dienden te zijn. Dat gaf mij het inzicht dat ik mij op deze manier meer mag laten zien. Want laten we eerlijk zijn, als mensen je niet kennen, hoe weten ze dan dat je er bent en wat je doet?

Voor de bezoeker viel er veel te zien en te beleven. Je kon kennismaken met verschillende intuïtieve en spirituele werkers. Zo waren er naast mij als Sensi therapeut een Nei therapeut, energetisch therapeut, healer, de Engelenman met schilderijen (die puur vanuit zijn hart schildert) en zelf gemaakte schilderijkaarten, of kon je drumsessies ervaren die je lieten afdwalen naar je diepere bewustzijn. Mensen die kwamen kennismaken met mij liet ik een kaart trekken uit ‘Boodschappen van de dieren’. Hiervan heeft Leon (met hem nam ik eens een podcast op) een opname gemaakt, toen hij een kaart trok.

De liefde van Rob en Lya (oprichters) was weer duidelijk voelbaar tijdens deze mooie, gezellige en inspirerende dag.

Neem jij een volgende keer deel, of kom je dan een bezoekje brengen? Wie weet, ontmoeten wij elkaar dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *