Een holistische benadering voor het overwinnen van chronische blaasontsteking
Een holistische benadering voor het overwinnen van chronische blaasontsteking

Een holistische benadering voor het overwinnen van chronische blaasontsteking

Als jij  kampt met een chronische blaasonsteking en daar onderhand schoon genoeg van hebt, dan kun je daarvoor bij mij terecht. In mijn holistische praktijk behandel ik een aandoening zoals een blaasontsteking op een breder niveau. Hierbij houd ik rekening met jouw emotionele, mentale en fysieke aspecten.

Een blaasontsteking kan verschillende oorzaken hebben. Stress bijvoorbeeld kan jouw immuunsysteem verzwakken, wat een risico op een blaasontsteking kan vergroten.

In het boek “De sleutel tot zelfbevrijding” van Christiane Beerlandt staat het volgende beschreven:

Blaasontsteking: agressie kan en mag geuit worden, maar je mag de reden van agressie wegnemen. De onmacht van je diepste Zelf, om je diepste emoties te durven beleven.

Wanneer je op dit moment kampt met een blaasontsteking en dit leest, word jij je misschien bewust van een stressvolle situatie waarmee je op dit moment kampt. Wanneer stress zich in jouw lijf heeft genesteld en deze klachten heeft veroorzaakt, is het van belang om de oorzaak van jouw klacht, dus die stressvolle situatie op te lossen. Alleen zo kun je blijvend jouw chronische en fysieke klacht, de blaasontsteking, oplossen.

Bij beide kan ik jou helpen. Bij de stressklachten kan ik jou bijvoorbeeld ondersteunen door middel van stressmanagement en ontspanningstechnieken zoals ademhaling en meditatie toepassen. Met de blaasontsteking kan ik jou helpen door middel van het toepassen van een kuur met de Optisan Pro lichttherapie.

Ik heb al meerdere cliënten ondersteund bij de genezing van een chronische blaasontsteking. Iedere behandeling wordt afgestemd op de persoon en verschilt daardoor ook van persoon tot persoon. Een bezoek aan de huisarts raad ik je wel altijd ten zeerste aan.

Heb je hierover nog vragen, of wil je een afspraak maken? Stuur dan een mail naar: praktijk@vredemetjezelf.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *