Je intuïtie volgen kun je leren
Je intuïtie volgen kun je leren

Je intuïtie volgen kun je leren

Keuzes maken is niet altijd gemakkelijk. Wanneer je een keuze maakt vanuit emotie, doe je dit voornamelijk vanuit je hoofd. Je denkt en wikt en weegt de voordelen en nadelen tegen elkaar af. Vaak voel je spanning in je lijf wanneer je de keus maakt.

Je kunt ook kiezen vanuit intuïtie. Dan kun je de reden van je keus vaak niet benoemen. Je voelt dan in jouw lijf of het een goeie keuze is of niet. Je voelt je lichter, gegrond of echt opgelucht wanneer je vanuit intuïtie handelt.

Je intuïtie volgen kun je leren. Probeer maar eens wat een yogadocente mij leerde:

Schrijf wat je wilt weten op een briefje. Ga staan en leg het briefje op je hart (dat mag over je kleren heen 😉😬). Doe je ogen dicht en voel. Als je je dieper gegrond voelt, dan is het goed wat op je briefje staat. En als je heel wiebelig op je benen staat, is het (nog) niet goed. 

In de holistische gezondheidszorg kan het nogal eens lastig zijn om te bepalen wie jou kan helpen bij de klachten die je ervaart. Waarschijnlijk heb je een paar namen van therapeuten/coaches in gedachten. Pas dit bovenstaande dan eens toe. Schrijf 1 naam per briefje en houdt de briefjes één voor één tegen jouw hart. Bij welke naam voel jij je dieper gegrond? Wie mag jou helpen?

 

Ben je op zoek naar een holistisch therapeut/coach? Op mijn website www.vredemetjezelf.nl vind je een lijst van therapeuten en coaches waarmee ik samenwerk.

 

Voel je vrij om een afspraak te maken met de therapeut of coach naar jouw hart 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *