Loslaten… Lukt jou dat?
Loslaten… Lukt jou dat?

Loslaten… Lukt jou dat?

Negatieve ervaringen horen bij het leven en iedereen maakt wel iets mee. Hoe verwerk je die negatieve ervaring, hoe ga je daarmee om? Je kiest ervoor om de gedachten aan die negatieve ervaring weg te stoppen. Er niet meer aan te denken en om alle emoties die erbij horen niet toe te laten. Als ze de kop opsteken zoek je afleiding. Je zegt tegen jezelf dat je je niet zo moet aanstellen of je geeft jezelf de schuld van die situatie. Zolang je leven voortkabbelt is er niets aan de hand en kun je daar prima mee omgaan. Tot het moment aanbreekt dat er weer iets negatiefs gebeurt. Ook deze ervaring stop je bij die andere ervaring. En zo stapelen al die negatieve ervaringen zich op. Totdat het moment aanbreekt dat er geen ruimte meer is om te stapelen en de emmer spreekwoordelijk overloopt. Je zit niet meer lekker in je vel. Waarom dat zo is, daar kun je je vinger niet op leggen.

 

Als je niet meer lekker in je vel zit, kan ik jou – onder andere – tijdens een Sensi-behandeling een meditatie oefening laten doen; ‘oude pijn loslaten’. Daarbij gebruik ik edelstenen.

 

Er zijn vele soorten edelstenen, elk met een eigen energie, die ze aan jou kunnen afgeven, of van jou kunnen opnemen. Daarmee kunnen ze inwerken op jouw geest, gevoel of lichaam. Nu ben je vast nieuwsgierig welke specifieke steen jou helpt bij het loslaten?

 

De werking van de steen

De kiwi steen ofwel de kiwi opaal is de steen die jou helpt bij het loslaten. Deze steen heeft de volgende werking:

?? helpt je met het loslaten van jouw zorgen;

?? stimuleert je om voor jezelf op te komen; 

?? helpt je om het verleden te verwerken;

?? laat je energetisch groeien als persoon;

?? laat je zachter zijn voor jezelf.

 

Hoe de steen wordt gebruikt

Tijdens de meditatieoefening lig je ontspannen bij mij op de behandeltafel. Ik kies de edelstenen puur op gevoel en leg deze bij je neer. Daaroverheen leg ik een deken. Tenminste als het niet zo warm is als nu. Dan leg ik de dekens alleen over je voeten ?. Ik laat je rustig liggen terwijl jij luistert naar de meditatie en ervaart wat deze met jou doet. 

 

Mijn ervaring hoe ik ‘door edelstenen’ heb leren loslaten?

Meerdere keren in de afgelopen jaren ben ik bewust bezig geweest met loslaten. Daarvoor ben ik o.a. bij een bevriende Sensi collega geweest die mij een Sensi behandeling heeft gegeven. Tijdens deze behandeling heeft zij edelstenen bij mij neergelegd. 

 

Ik merkte niet zoveel tijdens deze behandeling. Sommige mensen ‘voelen’ wel meteen wat een behandeling met ze doet. Ik heb dat niet zo. ‘Intuïtief’ weet ik wel of een behandeling goed is of niet. Vertrouwen hebben in degene die jou de behandeling geeft is daarbij voor mij heel erg belangrijk. Ik vertrouw deze Sensi collega helemaal, dus ook haar behandeling.

 

Door deze behandeling merkte ik in alles wat er daarna gebeurde, dat ik veel heb losgelasten. Alles gebeurt op de juiste tijd en juiste plaats.

 

Als jij er klaar voor bent om los te laten, kom dan naar mij.  Al is het volgende week, volgend jaar of misschien wel over 2 jaar, weet dat je dan op de juiste tijd op de juiste plaats bent. Ik kan jou helpen met loslaten.

 

Wil je een afspraak maken? Dan kan dat door te mailen naar praktijk@vredemetjezelf.nl.

 

Lieve groet, Agnes

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *