C9 (9-daagse) reinigingskuur van Forever, dag 6.
C9 (9-daagse) reinigingskuur van Forever, dag 6.

C9 (9-daagse) reinigingskuur van Forever, dag 6.

𝐃𝐚𝐠 𝟔

Vandaag gaat de training Access Bars niet door; er zijn geen deelnemers voor (al heb ik mijn best ervoor gedaan om deelnemers te krijgen). Niet getreurd, het zij zo 🙏🏻! Dus ben ik vandaag eerst lekker lui geweest, in bed Facebook/Instagram gekeken en zo 😉🤭. Daarna heb ik een paar kerstpakketten uitgezocht voor een aantal mensen die ik ze wil geven.

Na het ontbijt met mijn laptop bezig geweest. Ik heb een mail gestuurd naar een mevrouw die de C9 reinigingskuur met me meedoet. Tips zoals ‘7 onweerstaanbare tips om beter in je vel te zitten’ én tips voor wat ze kan doen nà de reinigingskuur. De mail werd, net als de vorige mails, niet verzonden (foutmelding bij het verzenden) 🙈. Net als de vorige keer, toen heb ik systeembeheerder gebeld. Uiteindelijk werd de mail (na een paar pogingen) verzonden. Dus ik heb hem een app gestuurd met de vraag er maandag op terug te willen komen. Al met al ben ik er best lang mee bezig geweest.

Voor het avondeten kookte mijn man voor zichzelf (best handig, een man die kookt 😉🤭). Ik heb een omelet gegeten (zie foto). Daarbij de gebruikelijke voedingssupplementen en Aloe drank.

’s Avonds hebben we weer Netflix gekeken (de Crown).

___________________________________________________________

Reinigingskuur om jouw darmen te reinigen en jouw lichaam te vitaliseren:
• overtollige afvalstoffen worden afgevoerd
• darmen worden gereinigd
je kunt gemakkelijk wat kilo’s afvallen als je het programma volgt
• je kunt zowel mentaal als fysiek een meer energiek en fitter gevoel ervaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *