C9 (9-daagse) reinigingskuur van Forever, dag 5.
C9 (9-daagse) reinigingskuur van Forever, dag 5.

C9 (9-daagse) reinigingskuur van Forever, dag 5.

𝐃𝐚𝐠 5

Vandaag ben ik – voor mijn doen – vroeg opgestaan 😉🤭. Vanmiddag was de Swap (uitwisseling Access Bars). Na het ontbijt heb ik met mijn man geprobeerd om mijn massagetafel, die al 10 jaar oud is, up to date te maken met ‘leer’ over de kapotte stukjes te plakken. Maar het was niet zo’n succes, vond mijn man. Voor mijzelf vond ik het wel kunnen. Er zit toch een hoes overheen 😅.

Mijn man gaat iedere zaterdag naar de vliegclub, dus vandaag ook. Ik heb de mensen gebeld die samen met mij de C9 doen, om eens te horen hoe het hen tot nu vergaan is. Heb een leuk gesprek met hen gehad.

Ze vonden het een prima reinigingskuur. Het is een cleansing programma, om meer energie te creëren, lekkerder in je vel te zitten. Ze zitten nu al beter in hun vel, dus dat hebben ze sowieso gewonnen. Helemaal super!

Om 12 uur was ik bij de Beckart aanwezig. Eén meneer die zou komen meldde zich, toen ik daar was, af. Het is zoals het is. Met de andere meneer heb ik gezellig gekletst, een paar druiven, worteltjes en cashewnoten gegeten. Ik had voor hem zoute en zoete snacks meegenomen. Mijn lunch bestond uit de gebruikelijke voedingssupplementen, 1 Forever Lite Ultra shake en (na 30 minuten) de 40 ml Aloe vera gel met 240 ml water. Al met al was het heel erg gezellig. Jammer dat de tweede man niet was geweest, maar het zij zo.

Nu gaan we ‘The Queen’ kijken op netflix. De laatste paar afleveringen (niet allemaal tegelijk, we kijken er een paar 😉😅).

___________________________________________________________

Reinigingskuur om jouw darmen te reinigen en jouw lichaam te vitaliseren:
• overtollige afvalstoffen worden afgevoerd
• darmen worden gereinigd
je kunt gemakkelijk wat kilo’s afvallen als je het programma volgt
• je kunt zowel mentaal als fysiek een meer energiek en fitter gevoel ervaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *