Access Bars: geven en ontvangen
Access Bars: geven en ontvangen

Access Bars: geven en ontvangen

Wist jij dat Access Bars draait om geven en ontvangen? 😉😆.

Het is alweer een paar jaar geleden dat ik in onze kamer zat en buiten iets zag bewegen. Ik dacht: “He, wat zit er nu in onze tuin? Is dat een eekhoorn?” Die had ik nog nooit eerder gezien in onze tuin. Het was ook de laatste keer, sindsdien heb ik geen eekhoorn meer gezien. Die eekhoorn heeft mij iets verteld…over geven en ontvangen…

Eekhoorn stelt symbolisch voor: eb en vloed, een in- en uitademen, een zich openen en een zich laten toestromen enerzijds en een zich dichtrollen en sluiten, anderzijds. Links en rechts in mooi evenwicht verdeeld.

Eekhoorn symboliseert ook de wendingen en de draaiingen die een mens in zijn natuur voortdurend te maken heeft. Alleen maar geven zonder te ontvangen, of omgekeerd, kan niet. Het leven zelf vraagt een evenwicht in deze beweging.

De mens die opvallend geconfronteerd wordt met een eekhoorn heeft soms te maken met angsten, en dient dan ook zijn angsten op te lossen door éérst heel dicht en diep in zichzelf thuis te komen, maar vervolgens ook door te beseffen dat hij niet in deze verstilde, soms echte geïsoleerde-toren-toestand hoeft te BLIJVEN zitten.

Ontmoet je een eekhoorn op je pad, dan betekent dit voor jou in onrechtstreekse zin: stevig gevestigd in jezelf, alle twijfel omtrent jouw zijn en jouw waarden opgeheven, omkapseld met een rode, sterke energie laag van liefde… als een pomme d’amour… kan niemand jou bijten. Op energetische wijze duw je vijanden en negatief geladen energieën als het ware van je af. Men kan op deze wijze niet ongevraagd bij je binnen, onmogelijk!

Je rekent op jezelf en je laat je door niemand storen. 

Bron: Christiane Beerlandt, “Als de dieren spreken konden….”.

Hihi, nadat ik de eekhoorn heb gezien in onze tuin, ben ik stevig gevestigd in mezelf. Ik laat me door niemand storen 😬. Sindsdien heb ik geleerd te geven en te ontvangen.

Dat is meestal niet gemakkelijk. Ook ik wil wel eens meer geven dan ontvangen. We zijn allemaal mens, toch? Soms krijg ik een ingeving om meer te ontvangen. Het ‘plopt’ gewoon bij me op. En dan laat ik het toe…

Heb jij dat ook? Dat je niet gewoon kan ontvangen? Kom dan naar onze ééndaagse training Access Bars. Dan leren wij jou alle tools die bijdragen om te geven èn te ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *