C9 (9-daagse) reinigingskuur van Forever, dag 1.
C9 (9-daagse) reinigingskuur van Forever, dag 1.

C9 (9-daagse) reinigingskuur van Forever, dag 1.

Zoals je misschien al weet ben ik begonnen met een C9 – 9-daagse – reinigingskuur van Forever. Ik heb ‘m al een keer eerder gedaan, ongeveer een half jaar geleden. De vorige heeft me goed gedaan. De tweede dag merkte ik dat ik méér energie had dan voorheen 😉💃🏼.

Het is een aanrader voor iedereen om deze reinigingskuur te gaan doen, om jouw darmen te reinigen en je lichaam te vitaliseren:
• overtollige afvalstoffen worden afgevoerd
• darmen worden gereinigd
• je kunt gemakkelijk wat kilo’s afvallen als je het programma volgt
• je kunt zowel mentaal als fysiek een meer energiek en fitter gevoel ervaren

Alleen, ik hoef niet al te vallen. Door deze kuur te doen kom ik meer in balans en ervaar ik een energieker en fitter gevoel. En de C9 is geen crash dieet! Ik kan gewoon een aantal groentes en fruitsoorten eten die in het werkboekje staan. Dus ik hoef me niet uit te hongeren.

𝐃𝐚𝐠 𝟏
Ik heb een lijst samengesteld voor onze accountant die hij nodig had. Verder heb ik boodschappen gedaan, allerlei groentes en fruit gekocht om deze dagen door te komen. Ik ben ’s avonds naar de Yin yoga geweest, Inge Roep geeft de YIN yoga. Met mijn zus Rianne ben ik ca. 4/5 jaar geleden begonnen met Hatha yoga, maar ik voelde dat ik iets anders mocht gaan doen. De Beckart is in Nijnsel, dus dichter bij huis als Yoga Best. En ik merk dat het vertragen (vertragen om te versnellen) voor mij heel erg goed werkt nu. Ik kan de uitdagingen in mijn leven sowieso best goed aan tegenwoordig 🤭😅.

Als jij met de uitdagingen in jouw leven niet zo goed om weet te gaan, neem dan af en toe de rust en stilte die je nodig hebt. Rust en stilte geven energie en focus om de uitdagingen van je leven beter aan te kunnen 😉🙏🏻.

Er is gisteren een doos van Forever binnen gekomen met Aloe Vera producten. Een aantal van deze producten ga ik uitproberen, een aantal producten zijn voor de verkoop en een aantal producten zijn voor mij en mijn man.

Verder ben ik na de yoga naar de ‘buufjes’ (buurvrouwen) geweest. Bijna iedere maand komen wij met de buurvrouwen samen om gezellig een kopje koffie/thee te drinken met een hapje en een drankje erbij. Je snapt wel dat ik alleen een paar worteltjes heb gegeten (heb wel een beetje ‘gesmokkeld’ met 3 stukjes kaas en 2 snacks 🤭😅).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *