C9 (9-daagse) reinigingskuur van Forever, dag 4.
C9 (9-daagse) reinigingskuur van Forever, dag 4.

C9 (9-daagse) reinigingskuur van Forever, dag 4.

𝐃𝐚𝐠 𝟒
Vanmorgen ben ik na het ontbijt aan het werk gegaan. Vanmiddag ben ik naar het postkantoor geweest om een pakketje weg te brengen. Een mevrouw heeft bij mij het boek ‘Prikkelstorm’ besteld. Ik ben laatst naar de lezing van Leon geweest bij ‘Krachtstek’ in Wognum; ik heb daar een paar van mijn kaartjes neergelegd. Volgens mij heeft ze een kaartje gepakt, mijn website gezien en het boek besteld. Ik kan me vergissen, maar ze heeft het boek in ieder geval besteld. Mooi toch 😉.

Verder ben ik in Son naar ‘de Soepkom’ en naar de supermarkt gegaan. Ben ook bij ‘Kado & Zo’ geweest om een paar bedankkaarten te kopen (ik had er nog maar eentje over).

De mensen die met mij meedoen met de kuur, ik heb ze in een WhatsApp groep gezet, vertelden vandaag (dag 4) wat de kuur tot nu toe met hen gedaan heeft: 𝘗𝘳𝘪𝘮𝘢, 𝘣𝘦𝘯 2𝘬𝘨 𝘢𝘧𝘨𝘦𝘷𝘢𝘭𝘭𝘦𝘯 😉, 𝘩𝘦𝘣 𝘮𝘦𝘦𝘳 𝘥𝘪𝘦𝘱𝘦 𝘴𝘭𝘢𝘢𝘱 – 𝘷𝘰𝘦𝘭 𝘮𝘦 𝘨𝘰𝘦𝘥 – 𝘩𝘦𝘣𝘣𝘦𝘯 𝘰𝘯𝘻𝘦 𝘥𝘳𝘢𝘢𝘪 𝘨𝘦𝘷𝘰𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘵 𝘥𝘦 𝘵𝘢𝘣𝘭𝘦𝘵𝘵𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘚𝘩𝘢𝘬𝘦’𝘴… – 𝘌𝘦𝘳𝘴𝘵𝘦 2 𝘥𝘢𝘨𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘦𝘳 𝘩𝘰𝘯𝘨𝘦𝘳 𝘨𝘦𝘷𝘰𝘦𝘭 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘫𝘢, 𝘢𝘭𝘴 𝘫𝘦 1 𝘚𝘩𝘢𝘬𝘦 𝘷𝘦𝘳𝘨𝘦𝘦𝘵 𝘪𝘴 𝘥𝘢𝘵 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘨𝘦𝘬 𝘩è 😅 . Dus het gaat best goed!

Vandaag is het pakket eten voor de hondjes binnengekomen. Sammie liet haar brokjes af en toe staan. Maar bij het eten wat we nu hebben staat ze te wachten tot ik het opgeschept en eet het meteen op. Net als Ollie. Het voedsel is net of je het thuis klaargemaakt hebt, heel natuurlijk. Dus geen wonder dat onze hondjes het heerlijk vinden. Als je wilt weten waar ik het besteld heb kun je me mailen.

Morgenmiddag geef ik een Swap (uitwisseling) Access Bars in de Beckart in Nijnsel. Er zijn 2 deelnemers, wordt weer gezellig.

____________________________________________________________

Reinigingskuur om jouw darmen te reinigen en jouw lichaam te vitaliseren:
• overtollige afvalstoffen worden afgevoerd
• darmen worden gereinigd
je kunt gemakkelijk wat kilo’s afvallen als je het programma volgt
• je kunt zowel mentaal als fysiek een meer energiek en fitter gevoel ervaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *