Groot onderhoud voor lichaam en geest; ontdek Sensi Therapie!
Groot onderhoud voor lichaam en geest; ontdek Sensi Therapie!

Groot onderhoud voor lichaam en geest; ontdek Sensi Therapie!

Het is een tijdje geleden dat je van mij hebt gehoord. Heb je m’n mails gemist? Ik hoop van wel natuurlijk 😉. De laatste tijd lag mijn aandacht vooral thuis en bij mezelf. We hebben een supermooie nieuwe keuken laten installeren. De oude keuken was echt aan vervanging toe, hij begon flink te piepen en te kraken. De vervanging hebben we lang uitgesteld en eerst de nodige herstelwerkzaamheden laten uitvoeren, kastjes opnieuw laten stellen, een leertje aan een kraan vervangen, de afwasmachine vervangen…. Je kent het wel. Je blijft maar uitstellen en uitstellen, want het is toch een flinke investering. Maar op gegeven moment is het klaar en moet er rigoureus worden ingegrepen. Het kost wat, maar je krijgt er ook iets moois voor terug.

Groot onderhoud

Bij ons mensen is het net zo. Je hebt in het verleden een vervelende periode of gebeurtenis meegemaakt die je nog niet goed hebt verwerkt. Je gedachten dwalen steeds af naar die onprettige gebeurtenis of periode in je leven, of je ervaart in bepaalde situaties gevoelens van onzekerheid, angst of verdriet. Deze onverwerkte gevoelens kunnen leiden tot blokkades in je lichaam. Door de jaren heen hebben deze gevoelens zich steeds dieper in jou geworteld. Aan de buitenkant lijken ze er niet te zijn, maar diep van binnen voel je je rot. Dit kun je bijna letterlijk nemen, want die onverwerkte emoties, die gevoelens zorgen op den duur voor (vage) klachten die steeds meer de kop opsteken. Denk aan problemen met je darmen, spierspanning of pijnlijke plek, huidklachten, hoofdpijn etc. Je zit steeds vaker minder lekker in je vel. Dat is wat die blokkades met je doen. Eigenlijk net zoals bij mijn keuken, die door de jaren heen steeds minder goed functioneerde, gebeurt dit ook met de mens. Daarom is het goed om eens “groot onderhoud” in te gaan, of zoals bij een auto, een APK-keuring te laten doen.

Bij cliënten heb ik blokkades opgelost en ze rust in hun hoofd laten ervaren. Dit kan ik ook bij jou doen, of je naasten, mits jij of zij daarvoor openstaan. Het is niet nodig iemand proberen te overtuigen om blokkades te laten wegnemen door mij. Ieder mens loopt zijn/haar eigen pad. Degene die ervoor openstaat om blokkades te laten wegnemen komt wel naar mij, of gaat naar iemand anders toe 🙏🦾. Als jij of een van je naasten naar mij toe zou willen komen, zoals je weet pas ik Sensi therapie toe.

Sensi Therapie

Sensi Therapie is een ‘overkoepelende therapie’ en iedere Sensi therapeut heeft zijn/haar eigen methode. De methodes die ik toepas zijn:

  • Sensi-therapie natuurlijk 😅, waarbij o.a. tijdelijke tekorten, voedingssupplementen uitmeten valt;
  • Vitalfeld Bodyscan
  • Access Bars
  • stralingsproblemen
  • Forever Living
  • Lips4life
  • Vrede met jezelf protocol

Met een biosensor of met een spiertest uit het Sensi protocol meet ik uit welke ‘thema’s’ ik mag behandelen.

Ik kan jou ook alleen een bodyscan of een Access Bars sessie geven. Of als je meer wilt weten over Forever producten of Lips4life/Rise4life wil ik je graag meer informatie geven… Net wat jij op dat moment nodig hebt / verlangt.

Laatste Access Bars training

Er is nieuws rondom de Access Bars trainingen die mijn zus Caroline en ik geven. De licentie om deze training te geven vervalt. Daarom hebben we op zondag 26 mei de laatste training gegeven.

Caroline en ik zijn van plan om nieuwe workshops te gaan geven. Maar welke workshops dat zullen zijn, daar gaan we samen nog over ‘brainstormen’.

Tekens

Behalve dat de verbouwing om tijd en aandacht vroeg, heb ik ook tijd genomen om me op persoonlijk en professioneel vlak verder te ontwikkelen. Ik heb verdieping gezocht in mijn vakgebied en meer kennis opgedaan, waardoor ik jou en jouw naasten nog beter kan helpen. En ik deel deze opgedane kennis met andere therapeuten. Zo heb ik onder andere lezingen gevolgd van Toos Koenders over doTerra oliën en over familieopstellingen. Ook is Forever Living op mijn pad gekomen. Ik kreeg allerlei tekens dat ik dat pad moest volgen.

Lezing

Op 25 mei heb ik een lezing gegeven aan 𝐋𝐞𝐭’𝐬 𝐂𝐨𝐧𝐧𝐞𝐜𝐭 ‘𝐭𝐡𝐞𝐫𝐚𝐩𝐞𝐮𝐭𝐞𝐧’. Het zijn niet allemaal therapeuten, wel gelijkwaardige mensen die willen verbinden. En hoe gaaf is dat, te verbinden? De lezing was – in ieder geval voor mij – geslaagd. Het was de eerste keer dat ik een lezing heb gegeven. Smaakt naar meer. Ik ga een power point presentatie maken in Canva, zodat ik de mensen aan de hand van de power point presentatie duidelijker kan vertellen over wat de 𝐒𝐞𝐧𝐬𝐢-𝐭𝐡𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐞 voor mij vanaf 2013 heeft betekend en wat Sensi-therapie zoals ik ‘m uitvoer voor jouzelf en anderen een 𝐡𝐞𝐥𝐢𝐧𝐠 en 𝐢𝐧𝐬𝐩𝐢𝐫𝐚𝐭𝐢𝐞 𝘬𝘢𝘯 zijn.

Meer weten?

Wil jij meer informatie ontvangen over wat ik voor jou of je naasten kan betekenen? Of heb je een andere vraag naar aanleiding van deze blog? Mail naar praktijk@vredemetjezelf.nl en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *