Hoe ik jou de rust in jezelf laat vinden
Hoe ik jou de rust in jezelf laat vinden

Hoe ik jou de rust in jezelf laat vinden

  •  

Ik neem je mee in een verhaal uit mijn praktijk, hoe ik door middel van een combinatie van Access Bars en metingen met de biosensor ervoor heb gezorgd dat een cliënte weer meer rust in zichzelf vond.

 

Samen met mijn zus Caroline ging ik naar een open dag. Daar ontmoette ik een mevrouw die later mijn cliënte is geworden. Ze vertelde mij dat ze al bij een aantal therapeuten was geweest, maar met geen van hen de goeie ‘klik’ had. Na onze ontmoeting tijdens die open dag, heeft ze ervoor gekozen om naar mij toe te komen. En dat ondanks dat het een uur rijden is vanaf haar huis naar mijn praktijk. Ze is vervolgens drie keer bij mij geweest.

 

De eerste keer dat ze bij me was vertelde ze me dat ze geen rust kan vinden. Familieleden en vrienden komen naar haar toe en vertellen haar hun verhalen. Ze merkt dat ze daar erg onrustig van wordt, waardoor ze het liefst niemand meer wil zien nu, behalve haar man. Dat is geen goed teken.

 

Toen ze bij mij kwam heb ik haar behandelingen gegeven, afgestemd op haar wens om meer rust in zichzelf te vinden. De behandelingen die ik haar gaf was steeds een combinatie van een Acces Bars behandeling met een meting met de biosensor.

 

Hoe ziet zo’n behandeling – met de biosensor – er dan uit?

 

🌹 Eerst heb ik haar een aantal tips gegeven. Eén van die tips bijvoorbeeld was haar adviseren om Keltisch zeezout te gaan gebruiken. Dit zeezout bevat namelijk tientallen essentiële mineralen die het lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren.

 

🌹 Vervolgens heb ik haar enkele remedies gegeven, die ze éénmalig mocht innemen.

 

🌹 Met de biosensor heb ik uitgemeten welke olie geschikt is voor haar. Uit de meting kwam naar voren dat de ‘Melissa’ haar zou helpen. Het hoofdthema van deze olie is: kom bij je gevoel.

 

🌹 Daarna heb ik haar een oefening geleerd waardoor ze kan loslaten. Daarbij heb ik haar geadviseerd die oefening de komende weken elke dag een paar minuutjes te doen.

 

🌹 Als afsluiting van deze behandeling heeft ze een paar kaarten getrokken. Een van de kaarten was ‘Teresa’.

Betekenis Teresa: pas op de plaats. Je bent zo druk geweest met noden en wensen van de mensen om je heen, dat nu de tijd is aangebroken dat je voor jezelf moet zorgen.

Dat ze deze kaart trok, gaf haar de bevestiging dat rust voor haar hard nodig is en dat nu het moment is aangebroken om goed voor zichzelf te gaan zorgen. En dat doet ze, doordat ze voor deze behandelingen bij mij is geweest én doordat ze met de tips thuis aan de slag kan.

 

Het resultaat

 

Doordat zij zich 3 keer door mij heeft laten behandelen, is ze zelfverzekerder geworden dan ze eerst was. Ook heeft ze nu rust in zichzelf gevonden. 

 

*

👉🏻 Wil jij ook weer rust ervaren?

 

Maak dan een afspraak met mij voor een Access Bars sessie met eventueel een meting met de biosensor*. Je kunt daarvoor mailen naar praktijk@vredemetjezelf.nl

 

Kennismakingscadeautje 2=1

 

Twijfel je of zo’n Access Bars behandeling iets voor jou is?

 

Tot en met 31 december a.s. geef ik een cadeautje weg. Je kunt dan een Duo Access Bars behandeling ondergaan met z’n 2 (bijvoorbeeld samen met een vriendin) voor de prijs van 1. Of als jullie het erg druk hebben in december is de bon ook volgend jaar in te wisselen 😉.

 

Lieve groet,

Agnes

 

* de uitkomst van de meting met de biosensor is persoonlijk. Bij iedere persoon komen weer andere dingen naar voren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *