Innerlijk kind, oude pijn los laten
Innerlijk kind, oude pijn los laten

Innerlijk kind, oude pijn los laten

Een van mijn cliënten vertelde me dat ze de ochtend dat ze naar mijn praktijk kwam blaasontsteking had gekregen. “Misschien is dat omdat ik naar jou toe moest vandaag. Jij zal daar waarschijnlijk wel iets aan kunnen doen”, zei ze. 

 

Ik wist niet óf ik er iets aan kon doen. Alle klachten hebben verschillende oorzaken. De oorzaak van de blaasontsteking bij de een, in dit geval mijn cliënte, is weer anders dan bij een ander. Ik liet haar weten dat ik sowieso zou proberen om haar in balans te brengen.

 

De betekenis van blaasontsteking (holistisch gezien) is: angst oude ideeën los te laten, vastgehouden emoties (conflict), innerlijke kwaadheid, woede en frustraties (pisnijdig) in relatie tot partner- of ouder-kind relaties.

 

Deze cliënte ken ik van lang geleden. Ik ging toen naar haar toe, omdat mijn dochters ziek waren. Zij werkt ook met een biosensor, net als ik. We kwamen elkaar weer tegen bij een lezing. Misschien is dat de reden dat wij allebei daar waren.

 

Maar ik dwaal af… Toen zij bij mij in de praktijk was, heb ik haar onder andere een meditatie laten doen; ‘innerlijk kind, oude pijn los laten’. Tijdens de meditatie heb ik tegelijkertijd PLC (Past Life Clearance, over haar vorige levens) bij haar gedaan.

 

Door o.a. de meditatie, PLC én een verkorte Access Bars sessie heeft mijn cliënte de ‘angst voor oude ideeën’ los kunnen laten. Daarbij heeft zij ook – door haar ouder-kind relatie – weer ”een velletje van de ui” afgepeld. Haar blaasontsteking was helemaal over. Zij helemaal blij en daardoor ik ook blij 😉💃

 

Spreekt dit jou aan en wil jij weten wat een PLC (Past Life Clearance) precies inhoudt en/of PLC op jou van toepassing is? Dan kun je mij mailen: praktijk@vredemetjezelf.nl.

 

Lieve groet,

Agnes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *