Hoe maak je de juiste keuze voor jezelf?
Hoe maak je de juiste keuze voor jezelf?

Hoe maak je de juiste keuze voor jezelf?

Ik heb ervoor gekozen beter voor mezelf te zorgen, door:

 

♦️ Meer te mediteren

♦️ Yoga te volgen

♦️ Vooral dingen te doen waar ik blij van word

♦️ Mezelf te ontwikkelen

Mijn hart te volgen

 

Zo heb ik ervoor gekozen aan mijn zelfontwikkeling te werken en heb ik verschillende opleidingen gedaan waar ik blij en gelukkig van word. Ik was best tevreden met de baan die ik voorheen had (ik werkte als secretaresse bij een aluminium ramenbedrijf, heul lang geleden…) Nu ben ik echt blij en gelukkig met het werk dat ik doe.

 

Ook koos ik ervoor om bij Yoga Best – balans, vitaliteit en ontspanning yogales te gaan volgen (echt een hele goede yoga studio, waar ik veel van geleerd heb – en nog steeds leer). Dankjewel Nicolette !

 

Ik koos ervoor mijn hart te volgen. Vroeger volgde ik weleens mijn hart, maar niet altijd. Nu ALTIJD!

 

Zelfs heb ik ervoor gekozen om meer naar mijzelf te kijken en te stoppen met me te vergelijken met anderen.

 

Er zijn wel meer dingen waar ik voor gekozen heb. Helaas gebeuren er ook dingen waar ik niet voor kies. Zo heb ik niet voor een TIA gekozen. De TIA is me overkomen. In het begin, kort na mijn TIA, was ik down, terneergeslagen. Vanuit die diepe put heb ik me omhoog geknokt.

 

In het boek ‘de sleutel tot zelfbevrijding’ van Christiane Beerlandt heb ik gelezen wat er staat vermeld bij TIA. Nu zie ik het niet meer als ziekte, maar meer als een verrijking. Een verrijking om nieuwe ideeën te ‘ontdekken’, te ‘ervaren’.

 

Zo heb ik ‘door nieuwe ideeën en ervaringen’ onder andere mijn eigen praktijk weten op te bouwen.

 

Nu heb ik jou verteld over hoe en waarom ik mijn keuzes heb gemaakt. Hopelijk voel jij je hierdoor geïnspireerd ook keuzes voor jezelf te maken om zo beter voor jezelf te zorgen.

 

Welke keuze ga jij als eerste maken? Wie weet inspireer jij zo ook weer een andere lezer. Laat je het weten in een mailtje aan mij?

 

Tip voor jou: #song https://m.youtube.com/watch?v=ID76i3R6hzQ. Dit extra mooie liedje laat ik nu meerdere keren per dag aan mij horen. Ik zing het zelfs mee 😉❤️🌹.

 

Lieve groet,

Agnes

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *