Vandaag vertel ik je hoe ik met de Vitalfeld bodyscan in aanraking ben gekomen.
Vandaag vertel ik je hoe ik met de Vitalfeld bodyscan in aanraking ben gekomen.

Vandaag vertel ik je hoe ik met de Vitalfeld bodyscan in aanraking ben gekomen.

In mijn vorige verhaal van mijn blog heb ik je verteld wat er gebeurde tijdens een dag in de vervolgopleiding voor Sensi-therapeut. Wil je het nog eens lezen, kijk dan op https://www.vredemetjezelf.nl/2019/11/. Vandaag vertel ik je hoe ik met de Vitalfeld bodyscan in aanraking ben gekomen.

In maart 2018 was ik op de therapeutenbeurs in Hoevelaken. Op deze beurs liep ik naar de stand van een vrouw die ik via email had leren kennen. We hadden al een tijdje contact, maar ik had haar nog nooit in levende lijve ontmoet. Ik was met haar in gesprek en zei dat ik nog niet naar een homeopathische arts was geweest om mijn medicijnen af te bouwen. Ze zei: oh, maar dan kan Raha Nahid je wel verder helpen. Zij heeft een bodyscan, en met die bodyscan kan zij ook medicijnen meten. Raha stond bij haar op de stand met de bodyscan (toeval bestaat niet hè). Ik heb een visitekaartje meegenomen en gezegd dat ik naar haar toe zou komen.

Een tijdje later ben ik naar Raha gegaan, terwijl zij aan het werk was in haar tweede locatie in Hintham. Ze woont zelf in Leiden, maar ze huurt ongeveer 1 keer per 2 weken een kamer in een gezondheidscentrum in Hintham. Eenmaal in de praktijk van Raha werd ik aangesloten op de bodyscan. Met de scan wordt je lichaam gemeten op 612 lichaamsfuncties in 13 lichaamssystemen. Ze gaf me adviezen over mijn lage energie, voedingstoffen die ik nodig had op dat moment, over hoe je beter kunt ademen, afvalstoffen opruimen enz. Ze kwam de volgende keer terug op mijn medicijnen. Daarna ben ik nog 2x bij haar geweest in Hintham. Ik heb de medicijnen die ik innam afgebouwd, behalve de bloedverdunner.

De laatste keer dat ik er was heb ik Raha gevraagd of het mogelijk was dat ze me leert hoe ik de bodyscan in mijn praktijk zou kunnen gebruiken. Dat leek me erg interessant. Ze zei: ik begin in januari een nieuwe cursus. Daar kun je wel bij als je dat wilt. Dat hoefde ze maar 1x te zeggen, ik heb de cursus vanaf begin 2019 gevolgd. In juli heb ik examen gedaan ??? en nu werk ik al weer ruim 4 maanden met de bodyscan. Ik gebruik het als een welkome aanvulling op mijn Sensi-therapie.

Wil je meer weten over de bodyscan, zie dan https://drive.google.com/file/d/1IoHrKKNHqAMaX5RK9N2uQZ4GHKd_7LzC/view.

Liefs, Agnes ??  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *