Is jouw lievelingsdier een kat? Of een hond?
Is jouw lievelingsdier een kat? Of een hond?

Is jouw lievelingsdier een kat? Of een hond?

Is jouw lievelingsdier een kat? Of een hond?

 

Laatst viel ik ’s avonds in bed in slaap en kreeg ik een droom. Ik droomde over een mug.  Die avond, voordat ik naar bed ging, had een mevrouw tegen mij gezegd: ‘Mooie dromen gewenst”. Ik droom niet veel en de laatste tijd eigenlijk bijna nooit. Maar die nacht, droomde ik over een mug.

Ik schrijf tegenwoordig in maandthema’s. Dat maakt het makkelijker om content te bedenken en daarover te schrijven. Dat was een tip van mijn Virtual Assistant 😉. Toen ik wakker werd dacht ik: “Hee, een nieuw maandthema. Ik moest lachen, want ik had van te voren aan een ander maandthema gedacht. Dat thema komt dan wel een keer op een later moment. Ik bedankte mijn beschermengelen, want tegenwoordig krijg ik zoveel dingen van hen door 🙏🏻. Een voorbeeld hiervan is: dieren.

 

Dierensymboliek kan oplossingen aanreiken bij persoonlijke vragen of problemen en tonen welke stappen er dienen te worden gezet in jouw evolutie-proces.

 

Toen ik de Sensi opleiding volgde heb ik een boek gekocht dat hierover gaat, “Als dieren spreken konden…. “ van Christiane Beerlandt. Op de voorkant staat “Oersymboliek en droom en werkelijkheid. Psychologische betekenis voor de mens”.

 

Dit boek neemt de lezer mee op een heel bijzondere ontdekkingsreis in het dierenrijk.

 

Zoals ik al vertelde droomde ik laatst over een mug. Over de dierensymboliek die daarachter schuilt vertel ik de volgende keer.  Welk dier spreekt jou aan of trekt jouw aandacht via een boek, de tv, of de krant? Wat is jouw lievelingsdier? Een kat of een hond, of anders?

 

Laat je het me weten via de mail? Dan kies ik misschien jouw dier nog wel uit om nog meer over dierensymboliek te vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *