Wat de mug mij vertelde…
Wat de mug mij vertelde…

Wat de mug mij vertelde…

Dieren zijn wezens die het goed voor hebben met ons. Ze zijn ons, voor zover ik weet, altijd goed gezind. Onze honden tenminste wel 😜😄. Ik had laatst een bloemenlezing bij ons thuis, met 6 dames. Toen een mevrouw vertelde over wat ze had meegemaakt, ging Sammie, onze hond, naast haar zitten. Ze wilde de mevrouw ‘troosten’. Zo lief ❤️. Zo zie je maar, dieren reiken mensen van alles aan. Als je er maar voor openstaat…

 

In mijn vorige mail vertelde ik je over het boek ‘Als dieren spreken konden…’. Dierensymboliek kan oplossingen aanreiken bij persoonlijke vraagstukken of problemen en kan je tonen welke stappen er dienen te worden  gezet in jouw evolutie-proces.

 

In die mail vertelde ik ook dat ik had gedroomd over een mug. Hieronder laat ik je een klein stukje weten over wat er in het boek ‘Als dieren spreken konden…’staat geschreven over de mug.

 

“Mug symboliseert de symbiose in de geest tussen moeder en zoon, als de Vissen. Krachtige kaken, sterke poten. Maakt gebruik van de oerkrachten om zichzelf verder te  brengen.

 Als boodschap geeft hij aan de mens: “Voel je die warme energieën draaien in je wezen? Wel, doe er iets mee. Laat het niet zomaar gonzen in je aangezicht maar benut die oerkrachten van je wezen en bouw iets uit. Sta op! Ga door! Slaap niet! Beweeg je vrijelijk en op jouw unieke manier doorheen het leven. Respecteer jezelf uitermate en maak van je huis een kasteel van vreugde.

Straal jezelf uit in koninklijke fierheid. Kleed je zoals je je innerlijk voelt: koninklijk gedragen door het leven zelf. Hou je stevig vast aan de aarde, de wereld van fysieke gewaarwording en zoek daar je voeding.

Bekijk de zaken los en luchtig. Laat voortdurend los om weer naar iets anders te vliegen. Wees mobiel en zet je niet onherroepelijk vast.

Je laat niet aan je zuigen, door niets of niemand. Jij houdt niemand “vast”, behalve jezelf.”.

 

Na deze droom en het lezen van de symboliek die hierachter schuilt, besefte ik me dat ik veel zelfbewuster naar buiten toe zou mogen treden en veel meer leiding zou mogen pakken over mijn leven, mijn gezin en mijn bedrijf. Zo heb ik inzicht gekregen in welke stappen ik nog te zetten heb en waarin ik nog mag groeien.

 

Nu weet je wat de mug mij vertelde. Droom jij vaak over een bepaald dieren wil je weten wat de symboliek hierachter is? Of ben je gewoon geïnteresseerd in dierensymboliek? Stuur me een mailtje met je vraag, dan zal ik je antwoorden.

 

Liefs, Agnes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *