Mijn verhaal: ‘Hoe ik een trauma heb opgelopen…’
Mijn verhaal: ‘Hoe ik een trauma heb opgelopen…’

Mijn verhaal: ‘Hoe ik een trauma heb opgelopen…’

Laatst heb ik Tineke (van de Meulengraaf) ontmoet tijdens een lezing. Tineke was eerst kinesiologe. Ik ben met mijn dochters bij haar geweest (toen zij ziek waren). Maar ze helpt mensen nog wel. Tijdens die lezing zei Tineke tegen me.: “Wij zijn hier allebei naartoe gekomen met een reden. Ik wil best later naar jou toe komen. En als je wilt, kom je daarna bij mij.”.
 
Zo gezegd, zo gedaan.
 
Tineke kwam bij mij en ik heb bij haar een Sensi consult gedaan. Toen Tineke na een tijdje weer weg was, ben ik naar mijn behandelkamer gegaan om alles af te sluiten. De lamp aan het plafond was 𝗮𝗮𝗻 toen we de kamer uitliepen, maar toen ik de kamer weer binnenkwam was de lamp 𝘂𝗶𝘁.
 
Ik had het gevoel dat mijn oma me iets te zeggen had. Ik weet niet waarom 🤷🏼‍♀️. Ik zei: “Oma Dunnewijk?”, omdat zij al eerder een keer bij me is geweest. Maar het was oma Dunnewijk niet. Toen zei ik: “Oma Kemper. Ik weet dat u me iets te zeggen hebt. En ik heb gezien dat de lamp uit was toen ik hier terugkwam. Daardoor weet ik dat u het bent”. Meteen daarna ging de lamp weer 𝗮𝗮𝗻…
 
(𝘞𝘪𝘭 𝘫𝘦 𝘩𝘪𝘦𝘳𝘰𝘷𝘦𝘳 𝘮𝘦𝘦𝘳 𝘸𝘦𝘵𝘦𝘯, 𝘢𝘭𝘴 𝘫𝘰𝘶𝘸 𝘭𝘢𝘮𝘱 𝘧𝘭𝘪𝘬𝘬𝘦𝘳𝘵, 𝘰𝘧 𝘩𝘦𝘵 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘥𝘰𝘦𝘵? 𝘚𝘵𝘶𝘶𝘳 𝘮𝘦 𝘥𝘢𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘮𝘢𝘪𝘭. 𝘋𝘢𝘯 𝘴𝘵𝘶𝘶𝘳 𝘪𝘬 𝘫𝘦 𝘥𝘦 𝘣𝘰𝘰𝘥𝘴𝘤𝘩𝘢𝘱 𝘶𝘪𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘚𝘪𝘨𝘯𝘢𝘭𝘦𝘯𝘣𝘰𝘦𝘬 ‘𝘝𝘦𝘳𝘮𝘦𝘦𝘳𝘥𝘦𝘳𝘦𝘯, 𝘷𝘦𝘳𝘮𝘪𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘯𝘴𝘪𝘵𝘦𝘪𝘵 𝘷𝘢𝘯 𝘭𝘪𝘤𝘩𝘵, 𝘭𝘢𝘮𝘱𝘦𝘯 𝘥𝘪𝘮𝘮𝘦𝘯 𝘻𝘪𝘤𝘩 𝘦𝘯 𝘭𝘪𝘤𝘩𝘵𝘦𝘯 𝘰𝘧 𝘧𝘭𝘪𝘬𝘬𝘦𝘳𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘯 𝘸𝘦𝘦𝘳 𝘴𝘵𝘦𝘳𝘬𝘦𝘳 𝘰𝘱… 😉🙏🏻).
 
Een week later ben ik naar Tineke gegaan. Na wat gebabbeld te hebben, vertelde ik haar dat de lamp uit was gegaan en oma Kemper ‘bij me’ was geweest. Tineke kwam daarop in actie en we hebben een familie opstelling gedaan…
 
Eerder heeft iemand tegen me gezegd: “Er zit een blokkade tussen je hart en je maag”. Toen ik dat hoorde, heb ik – na een paar weken – een bodyscan gedaan bij mezelf. Op aanraden van Raha Nahid heb ik het deurtje van mijn hart ‘opengezet’. Dus wederom was ik aan het helen gegaan. De familie opstelling kwam daarna op mijn pad.
 
Maag, 3e chakra, is macht. Hart 4e, chakra, is kracht. Het verbinden van deze twee wordt omgezet in liefde. Daarom heb ik zo’n koude handen en voeten. Ik heb deze gekregen door mijn TIA (wat niet is overgegaan met de ‘Sensi winterhanden remedie’) én door deze blokkade…
 
Deze familieopstelling heeft zich ‘waarschijnlijk’ ontvouwen tot het ‘trauma’ dat mij is overkomen.
 
Tineke legde een stuk papier op de grond. Daarop had ze geschreven: Oma Kemper. Later legde zij nog wat meer papieren op de grond die mensen voorstelden.
 
Ze vroeg of ik nog iets wist van oma Kemper. Oma Kemper is overleden op mijn 13e verjaardag. Nu ik dat schrijf krijg ik helemaal de kriebels, koude rillingen. Dat is al heel lang geleden. Ik wist er niet veel meer van. Wel dat ze op het laatst in een bejaardentehuis voor demente mensen verbleef.
 
Een dochter van oma stierf toen ze – ik dacht – 17 jaar was. Zij schilderde en tekende veel. Oma heeft 8 kinderen gekregen. Zij was de jongste van de 8. Oma mocht niet rouwen, er waren nog 7 kinderen over waarvoor ze moest zorgen…
 
Mijn moeder was de oudste dochter (zij had nog 2 oudere broers). Zij voelde zich verantwoordelijk vanwege haar moeder. Dus zij heeft de ‘verantwoordelijkheid’ van haar moeder overgenomen. En ik heb weer de verantwoordelijkheid van mijn moeder op mij genomen…
 
Ik wist het niet (mijn oma en moeder wisten het ook niet in dit leven), totdat ik deze familieopstelling heb gedaan. Daar ben ik Tineke uitermate dankbaar voor.
 
Uiteindelijk hebben we de banden tussen mijn oma / opa, mijn moeder / vader en mij geheeld. Waardoor dit trauma niet meer aan anderen overgedragen kan worden. Tineke en ik hebben dankbaar de sessie afgesloten 💫🙏🏻✨.
 
𝘏𝘦𝘣 𝘫𝘪𝘫 𝘢𝘭 𝘦𝘦𝘯𝘴 𝘦𝘦𝘯 𝘧𝘢𝘮𝘪𝘭𝘪𝘦𝘰𝘱𝘴𝘵𝘦𝘭𝘭𝘪𝘯𝘨 𝘨𝘦𝘥𝘢𝘢𝘯?
 
Lieve groet,
Agnes
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *