Het jaar is voorbij; terugblikken op 2022 en vooruitkijken naar 2023 
Het jaar is voorbij; terugblikken op 2022 en vooruitkijken naar 2023 

Het jaar is voorbij; terugblikken op 2022 en vooruitkijken naar 2023 

🎙In samenwerking met Leon en Coos van www.zelfwerkzaamheid.com heb ik een podcast gemaakt. Daar ben ik heel erg blij om, dat we dit samen hebben mogen doen.
 
💆‍♀️Mijn behandelkamer is gerestyled. Heb jij ‘m al gezien? Hij is helemaal vernieuwd en ik ben er helemaal klaar voor om jou te ontvangen! Wil je nog een kijkje nemen? Zie deze link
 
♥Zelf ben ik nog steeds aan het ‘groeien’, aan het helen. Laatst heb ik bij mijzelf een bodyscan gedaan. Een ‘deurtje opengezet naar mijn hart’, omdat daar een ‘blokkade’ zit (dankjewel Raha Nahid voor de bodyscan-ondersteuning 😉👌🙏). Ik wist niet dat deze blokkade er was. Die verklaart mijn koude handen en koude voeten. Mijn oma, de moeder van mijn moeder, liet me onverwachts weten dat ik van haar een boodschap mocht ontvangen. Zij is al heel lang geleden gestorven. Ik heb daarna bij Tineke – weer onverwachts – een familie opstelling daarover gedaan. Daardoor heb ik weer heel wat geleerd over mijn familie. Nu kan ik dit weer doorgeven aan anderen die mijn hulp zouden willen ontvangen.
 
🌟In het nieuwe jaar staan er ook nieuwe dingen te gebeuren, die interessant kunnen zijn voor jou.
 
☝Ik ben bijna met een therapeutengroep gestart, zodat je makkelijk een therapeut vindt die jou het meest aanspreekt. Je hoeft dan niet meer te zoeken. De groep bestaat uit therapeuten die ik persoonlijk ken. Misschien heb je daarover al iets gezien of gelezen? Op mijn website lees je er meer over, zodra ik het heb opgezet: www.vredemetjezelf.nl. 
 
❓Ben je therapeut en zou jij een vermelding op mijn website willen, stuur me dan een mailtje met meer gegevens over jou. Als wij een match zijn en jij in het profiel past, wil ik jou graag daarbij hebben.
 
🙏In de Beckart (ThuisinNeijnzel) wordt tegenwoordig veel georganiseerd voor met name oudere mensen. Dankjewel daarvoor Erry Dortmans en vrijwilligers. Ik heb onder andere Eve uit Nijnsel leren kennen toen zij naar mijn praktijk kwam. Zij had mijn visitekaartje gezien die ik in de Beckart heb neergelegd.
 
🖋Noteer 𝘇𝗼𝗻𝗱𝗮𝗴 𝟮 𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹 𝟮𝟬𝟮𝟯 alvast in jouw agenda, als je dan toevallig in de buurt van Sint-Oedenrode bent. Er wordt weer een Souls Spirituele beurs georganiseerd in de Beckart . Mijn zus Caroline en ik staan op deze beurs, zodat je kunt kennismaken met Access Bars. Wij laten je zien wat de Access Bars inhoudt en wat het voor jou kan betekenen. En als je wilt, kun je een Access Bars ervaren voor een kleine prijs. Speciaal voor die dag hebben we een actie, maar daarover later meer… Kom jij ons bezoeken?
 
2023 Wordt een jaar met nieuwe kansen. Niet alleen voor mij, maar zeker ook voor jou! 🌹😉😍💃😍🙏🌹.
 
Liefs, Agnes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *