Podcast van Aukje Berkers met Karin Janssen
Podcast van Aukje Berkers met Karin Janssen

Podcast van Aukje Berkers met Karin Janssen

Als je me een beetje volgt, dan weet je dat ik Karin Janssen enorm bewonder. Zij heeft enkele boeken geschreven, waarin ik mijn kinderen en mijzelf herken. Wij zijn alle drie hooggevoelig en hebben onze weg moeten vinden in hoe daarmee om te gaan. Doordat mijn kinderen allerlei lichamelijke klachten ontwikkelden en wij niet wisten waarom, ben ik op zoek gegaan naar hulp en uiteindelijk ben ik met Karin Janssen in contact gekomen. Dat proces dat ik destijds met mijn kinderen heb doorlopen, heeft er toe geleid dat ik nu in mijn praktijk onder andere kinderen en volwassenen, die hooggevoelig zijn, help door middel van Sensi-therapie, Vitalfeld bodyscan en Acces Bars.

@AukjeBerkers heeft in december 2022 een podcast gemaakt samen met @KarinJanssen. Karin schrijft daarover:

Ik was te gast in de podcast van Aukje Berkers! Wat fijn om samen in verbinding te praten over ‘Kinderen van deze tijd’, de balans tussen DOEN en ZIJN, hooggevoelige kinderen, 3 typen hooggevoelige kinderen, kinderen met een sterke wil en nog veel meer :-).

En hoe bijzonder is het dat je samen de zielsmissie deelt om kinderen te zien in wie zij werkelijk zijn en ze te laten stralen in alle kleuren van de regenboog.

Als je zelf een hooggevoelig kind hebt, is de podcast echt de moeite van het beluisteren waard. Je luistert ‘m via deze link https://lnkd.in/eXujdfVG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *