Bodyscan inzetten om stralingsproblemen te behandelen (II)
Bodyscan inzetten om stralingsproblemen te behandelen (II)

Bodyscan inzetten om stralingsproblemen te behandelen (II)

Een aantal jaren geleden kwam er een mevrouw bij mij, omdat zij gezondheidsklachten had. Zij dacht dat elektrosmog de boosdoener was. In mijn vorig bericht over dit onderwerp leg ik uit wat elektrosmog is.

 

Ik heb haar uitgetest met de testbuisjes. Het was inderdaad straling. Ze heeft daarna Floww druppels gebruikt. Deze zijn speciaal voor stralingsklachten. Ook heb ik haar geadviseerd Keltisch zeezout te gebruiken voor haar eten, goudsbloemthee te drinken (deze opent de lymfen, en zorgt  voor afvoer van gifstoffen uit je  lichaam), goed water te drinken (dit reinigt je lichaam en helpt bij ontgiften). Ik heb haar ook voedingsadviezen gegeven en adviezen om de darmflora weer op orde te brengen.

 

Daarna is ze nog een paar keer bij mij geweest.

 

Deze mevrouw komt al sinds de begintijd naar mijn praktijk. Haar klachten nemen af en doordat ze lekkerder in haar vel zit, zie ik haar als persoon groeien.

 

Wil je meer weten over de bodyscan? Stel je vraag hieronder 👇

 

#bodyscan #vitalfeldbodyscan #stralingsproblemen #elektrosmog  #hoofdpijn #slaapproblemen #ernstigevermoeidheid #stress #gedragsproblemen #blokkades #chronischziek #holistisch #energetisch #orthomoleculairtherapeut #energetischetherapie #vitalfeld #praktijkvredemetjezelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *