Verhalen van mijn cliënten
Verhalen van mijn cliënten

Verhalen van mijn cliënten

Echte verhalen uit de praktijk laten pas écht zien wat we doen. Hier staan een paar verhalen van een aantal van mijn cliënten.

*

Access Bars: Werkboek ‘Hoe word je geld’

Hey Agnes, super fijn dat geld werkboek. Ben er heel blij mee. Heel veel mooie inzichten. Dankjewel!

19-02-2023

*

Sensi behandelingen, bodyscans, behandeling met 3 Essentiële oliën

Dankbaar ? voor de mooie sessies bij jou Agnes.

De oliën werken perfect ?! Een echte aanrader!!

Josien 29-04-2022

*

Access Bars

Ik ben blij dat de Access Bars goed voor mij zijn. Het geeft me veel rust. De eerste dat ik de Bars heb ontvangen heb dacht ik: er gaat een hele wereld voor me open. Heel eerlijk. Het werkt fantastisch!

Ellen 15-04-2022

*

Access Bars

Een paar dagen na de Access Bars behandeling waarbij ik me helemaal opengesteld heb, gebeurde er iets heel wonderlijks. Zo dankbaar dat dit gebeurde. Dat smaakt naar meer.

Caroline

**

VANUIT MIJN HART

Vandaag bij Agnes geweest. In eerste instantie 2 sessies op afstand gedaan/gekregen. Veel adviezen en informatie ontvangen die mij hebben geholpen om inzicht te krijgen in mijn beperkingen en “verbeterpunten”. Hiervoor ben ik haar al erg dankbaar ?.  Daarom ben ik op uitnodiging van Agnes in gegaan voor een Bodyscan. Deze heeft vandaag plaatsgevonden. In een heel ontspannen sfeer hebben wij gesproken over wat goed/beter zou zijn voor mij. Vanuit haar betrokkenheid en interesse voor haar medemens heeft ze mij een mooie steun in de rug gegeven om te groeien. ?

Lieve Agnes bedankt we houden contact. ?? Michiel Visser

**

Ik ben een paar keer bij Agnes geweest en was elke keer verrast wat er ‘uitgelezen’ werd met de biosensor en op elke manier Agnes dit ging behandelen. Op mij komt ze heel professioneel over, ze weet precies wat er nodig is, voor jou. Agnes werkt op een ontspannen manier, je gaat zeker met een goed gevoel de deur uit.

Geen verbeterpunt, wel een tip voor klanten: zorg dat je voldoende tijd neemt voor de afspraak. Vooral de bodyscan kan nogal wat tijd in beslag nemen en het is fijn als je dan rustig je tijd kunt uitzitten.
Marij

**

Ik heb de behandeling als heel positief en ontspannend ervaren. Heel toevallig heb ik recent een slijmvliesontsteking gehad, dit kwam er ook uit na de metingen. En al het andere klopte ook precies. Ik heb nu tools en druppels gekregen om daarmee verder te gaan. 

Ook vind ik de helende kunst die je er bij krijgt ook prachtig.

Dankjewel Agnes ! Rianne

**

CVA (Cerebro Vasculair Accident. Een CVA kan een herseninfarct of hersenbloeding zijn en wordt ook wel een beroerte genoemd, TIA)

In Oktober 2018 kwam ik in contact met Sensi-therapie, via de facebookpagina van Agnes. Ik was zoekende naar een passende therapie voor mij, nadat ik in Mei 2017 een CVA heb gehad. 

Naast de reguliere revalidatie had ik ook al diverse alternatieve therapieen gedaan. Aangezien ik nogal ongeduldig van aard ben en het herstel mij niet snel genoeg ging, bleef ik verder zoeken …. Telefonisch heb ik mijn verhaal voorgelegd aan Agnes en diezelfde week al, had ik mijn 1e sensi-therapie-beleving.

Geweldig, dat ik zo snel al terecht kon! Agnes neemt alle tijd om naar je te luisteren en vervolgens gaat ze aan de gang met de sensi metingen & protocollen. Omdat ik ook nog ernstige slaapproblemen en angsten had, paste Agnes meteen de EFT techniek bij mij toe. Daarna bespraken we samen alle “uitkomsten” en maakten een nieuwe afspraak. Ik moest diverse druppeltjes innemen welke een paar dagen later per post werden bezorgd. Na 6 weken kwam ik voor de vervolgafspraak en herhaalde de therapie zich.

Om een lang verhaal kort te maken, heb ik vanmorgen mijn laatste therapie gehad. In totaal heb ik 4 sessies gehad, meerdere flesjes met druppeltjes netjes ingenomen. De laatste metingen en protocollen gaven prima waardes aan en ik kon het maar niet geloven. Ik kreeg de lach niet van mijn gezicht…..

Ik ben er nog niet helemaal, maar in mijn geval is “tijd” mijn grote vriend. Ik wil Agnes dan ook hardstikke bedanken voor haar luisterend oor en oneindig geduld.

Ik kan haar van harte aanbevelen en weet haar zeker te vinden, indien ik het zelf weer nodig heb.

EEN DIKKE TIEN !!!!! Monique

**

Nierstenen

Toen ik in de opleiding van Sensi-therapie zat kwam er een kennis van me naar mijn praktijk met een mevrouw die nierstenen had. Ze moest een paar weken later geopereerd worden, maar ze vroeg of ik er iets aan kon doen.

Toevallig (ik geloof niet meer in toeval ?) had ik net een paar weken geleden van de Sensi gehoord wat er met iemand met nierstenen aan de hand is. Ik vroeg haar tijdens de behandeling terloops: heb je een vriend, of iemand die je na staat waar je ruzie of problemen mee hebt? Ze keek me raar aan en zei: ja, dat is mijn vriend.

Ze zei dat ze op haar werk ook niet goed in haar vel zat. Ik reageerde er verder niet echt op en ging verder met behandelen. Ze zei dat ze zich na de behandeling wel beter voelde.

Later hoorde ik van mijn kennis dat ze zich na mijn behandeling ziek heeft gemeld. Ze heeft goede afspraken gemaakt met haar vriend. En toen ze weer terug moest komen in het ziekenhuis waren de nierstenen verdwenen. Jippie, ik had weer iemand geholpen met haar klachten ??.

Toen ze wegging zei ze: jij bent geboren voor dit werk. Ga zo door! ?????

**

EFT (Emotional Freedom Techniques) is heel goed om te doen, tegen angsten.

Een cliënte was heel bang voor honden, merkte ik.

Door het ‘tappen’ op bepaalde punten op de handen, gezicht en bovenlichaam worden zachte tikjes gegeven om zo vastzittende emoties, zoals angst, schuld, verdriet, trauma, los te maken en er balans voor in de plaats mag komen.

Ik heb EFT bij haar gedaan (na goedkeuring van haar), 1 sessie, een paar minuten.

Later vertelde ze dat ze op een cursus was geweest. Ze was er al eerder geweest, en er liep een hond rond. Ze zaten aan tafel en ze merkte ineens dat ze de hond al een hele tijd aan het aaien was. Dat had ze helemaal niet in de gaten.

Het was ook een hele lieve hond. Maar nu zat de hond rustig naast haar en ze was de hond al een hele tijd aan het aaien.

Als de lift bij haar appartement nu naar beneden komt met een blaffende hond, kan ze nu gewoon zonder angst opzij stappen. Ze is er echt heel erg blij mee.

**

De bodyscan geeft heel duidelijk aan waar een disbalans zit in het lichaam, en de behandeling die volgt zorgt voor meer balans. Dit is ook zichtbaar bij de 2e meting. (PS ik had een 2e meting gedaan na de 1e meting en behandeling, dus in 1 consult). Wanneer je meer ervaring hebt kun je zonder dingen op te zoeken meer vertellen over de uitkomst van de bodyscan, nu ging het wat moeizaam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *