De tijd waarin ik mijn TIA kreeg en wat er daarna gebeurde…
De tijd waarin ik mijn TIA kreeg en wat er daarna gebeurde…

De tijd waarin ik mijn TIA kreeg en wat er daarna gebeurde…

In mijn vorige verhaal heb ik je verteld waardoor ik begonnen ben aan het volgen en leren van de Sensi-therapie. Vandaag vertel ik je graag over de tijd waarin ik mijn TIA kreeg en wat er daarna gebeurde.

De opleiding Sensi-therapie duurt 1 jaar, deze ronde ik af net voor de zomervakantie van 2014. Na dat ene jaar opleiding heb je het benodigde geleerd om een praktijk te starten. Op dat moment wilde ik graag voor het beginnen van een eigen praktijk nog de vervolgopleiding doen. In november 2014 ben ik met de vervolgopleiding begonnen.

In de dagen na de onze eerste les kwam ik ’s morgens een keer beneden. Ik wist zelf niet goed wat ik aan het doen was, mijn jongste dochter vroeg: wat is er met je aan de hand? Ik aarzelde met reageren en stond lange tijd stil. Mijn dochter vond mijn reactie vreemd en heeft toen snel 112 gebeld. Hier ben ik haar nog steeds heel dankbaar voor. Ik werd met een ziekenwagen opgehaald en naar het ziekenhuis gebracht. In het ziekenhuis kwamen ze er na een tijd achter dat ik een TIA had gehad. Waarschijnlijk in mijn slaap, want ik had er niks van gemerkt.

Na 1,5 week in het ziekenhuis te hebben gelegen ging ik daarna naar een revalidatiecentrum. In het revalidatiecentrum heb ik een paar maanden gewerkt aan mijn herstel. Ik herinner me nog dat ik tijdens de periode in het ziekenhuis en het revalidatiecentrum me verschillende keren heb afgevraagd wat voor zin het leven nog had. Ik was echt ver weggezakt en moest weer helemaal opkrabbelen.

Toen ik weer thuis was heb ik contact opgenomen met de mensen waar ik de Sensi-therapeut opleiding gevolgd heb met de vraag of ze mij konden helpen. Gelukkig was dit mogelijk en met ondersteuning van verschillende remedies (in de vorm van druppels) lukte het mij om langzaamaan weer vooruit te gaan. Toen ik voldoende hersteld was, heb ik de vervolgopleiding van de Sensi-therapie verder afgemaakt. Ik heb met mijn kinderen en bij mezelf gezien wat Sensi-therapie voor je gezondheid kan betekenen. En daarom ben ik ook zo enthousiast. En ik ben in aanraking gekomen met de Vitalfeld bodyscan.

Kan ik iets betekenen voor jou? Misschien is Sensi-therapie een uitkomst, of een combinatie met de bodyscan? Of kan ik iets voor je kind betekenen? Zie mijn eerste blog waarin ik mijn verhaal vertel van onze dochters. 

Liefs, Agnes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *