12-02-2023 Lezing Leon
12-02-2023 Lezing Leon

12-02-2023 Lezing Leon

12-02-2023 Lezing die Leon gegeven heeft in de Beckart, Nijnsel
 
Het was een heerlijke ontmoeting met mensen die ik al eerder had gezien en met nieuwe vrienden. Leon vertelde wederom zijn verhaal. Mooi en puur, zoals hij is. En weer met nieuwe ervaringen die hij heeft opgedaan. Dankjewel Leon dat ik mijn verhaal mocht vertellen – is toch weer een stukje van mijn ‘angst’ 😰. Deze angst heb ik losgelaten 🙏💞. 
 
Terwijl ik dit schrijf, voel ik een pijn rechtsonder in mijn bovenbeen bij mijn lies. Terwijl ik de pijn wegblaas denk ik aan welke les de lies mij verteld: • 𝘐𝘯𝘨𝘦𝘩𝘰𝘶𝘥𝘦𝘯 𝘸𝘰𝘦𝘥𝘦 𝘦𝘯 𝘨𝘦𝘷𝘰𝘦𝘭 𝘷𝘢𝘯 𝘨𝘦𝘷𝘢𝘯𝘨𝘦𝘯𝘴𝘤𝘩𝘢𝘱. 𝘕𝘢𝘢𝘳 𝘣𝘶𝘪𝘵𝘦𝘯 𝘵𝘰𝘦 𝘬𝘰𝘮 𝘫𝘦 𝘸𝘦𝘭𝘭𝘪𝘤𝘩𝘵 𝘳𝘶𝘴𝘵𝘪𝘨 𝘰𝘧 𝘣𝘦𝘩𝘦𝘦𝘳𝘴𝘵 𝘰𝘷𝘦𝘳, 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘪𝘯𝘯𝘦𝘳𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘣𝘦𝘯 𝘫𝘦 𝘢𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘴𝘵𝘦𝘪𝘨𝘦𝘳𝘦𝘯.
 
Rechter lies, naar de buitenwereld toe.
Ik mag mezelf zijn, zonder oordeel. En ik weet dat ik het kan en mag doen 🙏👊💃.
 
De pijn trekt langzaam weg, maar tranen rollen over mijn wangen door de emoties die ik voel. Ik voel ze en het is oké 🙏🏻❣️
 
Woensdag tijdens de yogales was er iemand niet gekomen was omdat zij thuis zat met een liesbreuk, vertelde Nicolette. Nu weet ik dat de mevrouw onbewust aan het steigeren is en dat ze haar pijnen mag los laten, net zoals ik nu heb gedaan. Ik werd – onbewust – getriggerd en heb – bewust – deze les geleerd.
 
Dankjewel @Leon en Nicolette (@Yoga Best – balans, vitaliteit en ontspanning) 👊🙏💃💞😘
 
Wil jij bij een volgende lezing zijn? Ga naar zelfwerkzaamheid.com. Bij ‘lezingen’ vind je de flyer. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *