De keuzes die ik maakte, hebben mij en mijn gezin veel gebracht. Dat gun ik jou ook!
De keuzes die ik maakte, hebben mij en mijn gezin veel gebracht. Dat gun ik jou ook!

De keuzes die ik maakte, hebben mij en mijn gezin veel gebracht. Dat gun ik jou ook!

Ik heb het vorige week gehad over trajecten die je kunt volgen bij professionele instanties die je helpen om je weer beter te gaan voelen, zodat je ook weer terug kunt keren in het arbeidsproces. Let wel: de persoon die het traject wil gaan volgen moet er zelf achter staan, ermee akkoord zijn. Hij of zij moet er zelf ‘instappen’.

 

De keuze die ik heb gemaakt toen mijn kinderen ziek werden toen ze in de brugklas zaten, is dat ik hulp zocht. Want je wilt toch het beste voor jouw eigen kinderen!? Ik in ieder geval wel. Ik ben met ze bij de huisarts en het ziekenhuis geweest. Zij boden mij niet de hulp die nodig was voor de kinderen, maar ik was toch blij dat ze door artsen in het ziekenhuis waren onderzocht en ‘gezond’ werden verklaard.

 

Ondanks dat ze ‘gezond’ waren verklaard, hielden de klachten aan. Ik ging verder zoeken en kwam bij een kinesiologe – @tinekevandemeulengraaf – en vervolgens bij een holistische therapeute -@KarinJanssen – terecht. Mijn kinderen waren toen 12/13 jaar. Zij stemden in met de hulp die ik voor ze zocht. De maatschappelijk werkster van de gemeente Sint-Oedenrode ging toen nog voor ons op zoek naar een hulpverlener die ons zou kunnen helpen, omdat de school een psychologisch onderzoek wilde hebben voor onze jongste dochter. Gelukkig hadden wij het geld om een psychologisch onderzoek te laten doen en we hadden het daarvoor over. De hulpverleenster van Isibis.nl had indertijd een praktijk die het medische gedeelte én het energetische gedeelte toepaste (medisch en alternatief) 😌👌🏻. Precies wat wij zochten.

 

Het waren moeilijke jaren geweest voor onze kinderen en voor mij en mijn man. Maar het heeft ons ook iets heel moois gebracht. Onze kinderen zijn op een natuurlijke manier ‘sterk’ geworden en nog steeds groeiende. En ikzelf ben ook gegroeid in de afgelopen jaren. Nu heb ik zelfs een holistische praktijk. Wie had dat ooit gedacht? Ik in ieder geval niet 😌🤭🙏🏻💕… Ik ben blij met de keuzes die ik toen heb gemaakt. Ze hebben ons veel gebracht.

 

Zoek jij naar de juiste hulp? Voor jezelf, of voor jouw kind? Ik kan jou/je kind helpen. Als je een afspraak wilt maken, dan kun je mailen naar praktijk@vredemetjezelf.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *