De keuze is aan jou
De keuze is aan jou

De keuze is aan jou

De afgelopen twee maanden heb ik je veel laten weten over keuzes maken.

 

Dat je door keuzes te maken:

♦️ je leven kunt veranderen;

♦️ je hart kunt volgen;

♦️ anderen kunt helpen.

 

Maar ook hoe je een keuze kunt maken en dat niet kiezen jou een ‘burn-out’ kan bezorgen.

Het kan ook best zo zijn dat je het ontzettend moeilijk vindt om keuzes te maken. Wat is er aan de hand als je niet kiest?

Het kan zijn dat je twijfelt en dat je geen keus wilt maken. Dat is helemaal oké, als dat jouw keuze is en je daar volledig achter staat.

Realiseer je wel, dat blijven twijfelen en geen keuze maken je ook lichamelijke klachten kan brengen, zoals paniekaanvallen, of hyperventilatie bijvoorbeeld.

Misschien ben je al aan het dokteren, bij de huisarts. Of ben je zelfs al in het ziekenhuis medisch doorgelicht, maar weten de wetenschappers niet aan welke ziekte je lijdt. Je vertoont symptomen die lijken op bepaalde ziektebeelden, maar de onderzoeken laten niets afwijkends zien. Je bent ten einde raad. Ondertussen slik je misschien ook al medicijnen. Dat is niet verkeerd, als ze jou helpen. Maar wie weet óf ze je ook daadwerkelijk gaan helpen?

Heb je al eens overwogen om je breder te oriënteren? Om in plaats van de klacht (het symptoom) op te lossen, de dieper gelegen oorzaak van die klacht te onderzoeken en te proberen om die oorzaak op te lossen? Als je denkt, voelt of intuïtief weet dat ik jou kan helpen, volg dan jouw gevoel. Samen kunnen jij en ik ontdekken wat die dieper gelegen oorzaak van jouw klacht is.

Door middel van Sensi-therapie, en/of de Vitalfeld body scan en/of door Access Bars gaan wij werken aan jouw body, mind & soul en zul jij:

✅ spanningen loslaten

✅ meer zelfvertrouwen ervaren

✅ je zelfverzekerd(er) voelen

✅ zonder angst en twijfel in de wereld gaan staan.

De keuze is aan jou!

Als je een afspraak wilt maken om kennis te maken, dan kun je het contactformulier invullen. Ik zal je spoedig berichten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *