Bodyscan inzetten om je darmproblemen op te lossen en je kwaliteit van leven te verbeteren
Bodyscan inzetten om je darmproblemen op te lossen en je kwaliteit van leven te verbeteren

Bodyscan inzetten om je darmproblemen op te lossen en je kwaliteit van leven te verbeteren

Als je last hebt van je darmen, dan kun je met behoorlijk wat klachten te kampen hebben, zoals:

♦️ buikpijn

♦️ diarree

♦️ brandend maagzuur

♦️ verstopping

♦️ winderigheid

Deze klachten kunnen nog heel veel nevenklachten veroorzaken, zoals constant of vrijwel dagelijks pijn ervaren, slecht slapen,  onzeker zijn omdat je je huis niet uit durft zonder de wc dichtbij en schaamte, om er maar een paar te noemen.

Als je vaak last hebt van je darmen, kan dit behoorlijk van invloed zijn op jouw kwaliteit van leven.

Wat zou je kunnen doen als je last van je darmen hebt?

Gelukkig kun je er zelf wel iets aan doen om deze vervelende klachten te verminderen, door:

🚶‍♀️ Meer te bewegen. Dagelijkse beweging stimuleert de spijsvertering waardoor ‘verstopping’ wordt vermeden of vermindert.

🥛 Voldoende water te drinken. Per dag heeft je lichaam maar liefst zo’n 1,5 tot 2 Liter water nodig om alle lichaamsprocessen goed te kunnen uitvoeren.

🤯 Stress te vermijden. Wanneer je meer stress ervaart, heb  je vaak ook meer last van je darmen. Stress kan een negatief effect hebben op de spijsvertering en het kan zelfs de pijn erger maken.

🍴   Voedingspatroon aan te passen. Je zou kunnen proberen om je voedingspatroon aan te passen en die voedingsstoffen die jouw darmklachten veroorzaken niet meer te eten. Ook meer vezelrijke voeding eten kan problemen verminderen. Vezelrijke voeding bevat onder andere groente, fruit en peulvruchten. Van belang is ook een gevarieerde voeding.

💊Voedingssupplementen gebruiken. Het is dan wel van belang dat je weet wat de oorzaak van je klachten is, anders neem je misschien de verkeerde supplementen en helpen ze je niet.

 

Ben je met jouw klachten al bij diverse hulpverleners geweest en zit je nog steeds met darmproblemen?  Wil jij jouw darmproblemen nu gericht aanpakken?

Met de Vitalfeld bodyscan kan ik deze darmproblemen verminderen en door middel van de biosensor en diverse andere behandelmethoden die ik hanteer kunnen jouw klachten verholpen worden.

Stel je eens voor hoe bijzonder dat zou zijn als een behandeling met de bodyscan jouw darmklachten oplost en jouw levenskwaliteit verbeterd!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *