De bodyscan als APK keuring voor jouw lichaam
De bodyscan als APK keuring voor jouw lichaam

De bodyscan als APK keuring voor jouw lichaam

Heb je op mijn website, of misschien zelfs wel al in mijn behandelkamer, gezien dat ik een bodyscan heb? Misschien ben je er bekend mee, maar misschien ook nog niet. Ik zal je in ieder geval eerst vertellen hoe ik met de bodyscan werk en wat deze is.

 

Wanneer ik jou behandel tijdens een sessie werk ik met een biosensor. Dit is een energetisch meetinstrument; een testapparaat dat reageert op de energiebanen in jouw lichaam. Op die manier kunnen blokkades gemeten worden. Deze meting doe ik met het Sensi protocol. Als ik jou uitmeet via dit protocol, kom ik diverse behandelmethodes tegen. Een van die methodes is de bodyscan. Als ik de bodyscan uitmeet bij jou, is de keuze aan jou of jij een sessie met de bodyscan wilt ontvangen of niet.

 

De bodyscan is een systeem van het Zwitserse bedrijf Vitatec en is gebaseerd op Vitalfeld technologie. Het is een methode voor het meten, analyseren en behandelen van fysieke en energetische structuren die de gezondheidstoestand van een mens weerspiegelt.

 

Hoe werkt een bodyscan?

Via 2 elektroden  die op jouw voeten worden geplaatst, word je aangesloten aan de bodyscan en de bodyscan is aangesloten aan de computer. Binnen 8 minuten wordt jouw lichaam – geheel pijnloos – gemeten op 612 lichaamsfuncties. De Vitalfeld bodyscan meet jouw disbalansen en geeft daar een weergave van, die door mij deskundig wordt uitgelezen. Het resultaat van deze meting geeft jou een globaal inzicht in hoe het met jouw gezondheid is gesteld.

 

De meting is een momentopname. Het is het beste om de meting bijvoorbeeld eerst drie weken achter elkaar te doen. Zo krijg je een goed beeld van je gezondheid. Daarna is één meting per half jaar voldoende. Of één per jaar als jouw lichaam dit aangeeft. Je kunt ook eenmalig een meting ondergaan, om inzicht in jouw gezondheid te krijgen op dat moment.

 

Als ik de eerste meting gedaan heb, geef ik je gelijk een behandeling met de bodyscan. Zo doe ik dat dus driemaal. Je kunt met deze drie metingen zien welke lichaamssystemen vaker voorkomen en welke systemen de aandacht vragen.

 

APK

Als je vervolgens na die eerste 3 metingen 1 meting per half jaar of jaar laat doen, dan krijg je een duidelijke weergave van jouw gezondheidstoestand op dat moment en welke systemen in jouw lichaam in die tijd zijn verbeterd, gelijk zijn gebleven of zijn verslechterd. Zo kun je de bodyscan zien als APK keuring voor jouw lichaam.

 

De volgende keer zal ik vertellen over de klachten die met de bodyscan opgelost kunnen worden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *