Bodyscan inzetten om stralingsproblemen te behandelen
Bodyscan inzetten om stralingsproblemen te behandelen

Bodyscan inzetten om stralingsproblemen te behandelen

Ons lichaam wordt elke minuut van de dag blootgesteld aan straling. Vooral kinderen zijn daar vaak heel gevoelig voor. Ik merk steeds vaker dat volwassenen en kinderen last hebben van straling.

Een aantal kinderen en ook volwassenen zijn heel kwetsbaar voor straling. Ze kunnen (intens) gevoelig reageren op stralingsprikkels (o.a. door iPad- en laptoponderwijs op school, of de kinderen kijken Youtube- en TikTok filmpjes op hun telefoon). Daardoor kunnen ze (ernstig) ziek worden of laten ze (ernstige) gedragsproblemen zien, vanwege blootstelling aan straling.

Je kunt bij straling denken aan alle vormen van elektrosmog, zoals de stralingseffecten van bovengenoemde tablets, iPads etc. Maar ook bijvoorbeeld beeldschermen, magnetrons, gsm-zendmasten, transformatorhuisjes, wekkerradio’s, hoogspanningsleidingen, Dect telefoons, en elektrische dekens zorgen voor electrosmog. En niet te vergeten een MRI-scan of echo en geopastische belasting veroorzaakt door onder meer wateraders, aardstralen en aardbreuklijnen.

 

Mogelijke straling-gerelateerde gezondheidsklachten kunnen zijn:

♦️ Hoofdpijn

♦️ Slaapproblemen

♦️ Oorsuizen

♦️ ernstige vermoeidheid

♦️ stress

♦️ concentratieproblemen

♦️ woede-uitbarstingen

♦️ leerproblemen

♦️ gedragsproblemen

 

Mocht jij een of meerdere van deze klachten ervaren en je afvragen of ze te maken kunnen hebben met elektrosmog, kan ik je met de bodyscan uitmeten. Als je een afspraak wilt maken, dan kun je me een privéberichtje sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *